1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Furrë buke crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Mulliri

Ekskluzivitet. Mulliri

firstNjë tarifë fillestare: 1700 $
moneyKërkohen investime: 22000 $
royaltyMbretër: 2 %
timeShpagim Numri i muajve: 5
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 23
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2018
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Furrë buke, Furrë buke, Mini furrë buke, Byrekë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Rreth kompanisë.

Furra Melnitsa është një biznes i suksesshëm për prodhimin dhe shitjen e produkteve të furrës të bëra nga produkte natyrore sipas recetave tona dhe tradicionale.

Fabrika e furrës së ekskluzivitetit.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të furrës pranë shtëpisë së furrës "Melnitsa".

Fitoni nga 240,000? fitimi neto mujor së bashku me Mullirin!

Furra Melnitsa është një furrë lagjeje që ofron bukë të freskët, ëmbëlsira të shijshme dhe pasta të bëra nga përbërës natyralë me çmime të përballueshme.

Kompania ka funksionuar me sukses në treg për më shumë se 3 vjet dhe është e specializuar në prodhimin e produkteve të furrës dhe ëmbëlsirave.

Të kesh prodhimin tonë dhe distancën në këmbë na lejon të ofrojmë produkte të freskëta dhe me cilësi të lartë që pëlqehen nga klientët e të gjitha moshave.

Segmenti i synuar i konsumatorëve të furrave të bukës Melnitsa: përfaqësues të klasës së mesme, gra të moshës 35-55 vjeç, me të ardhura mesatare / nën mesatare. Vlerat kryesore të konsumatorit janë familja.

Buka është një produkt me rëndësi shoqërore. Dhe ne morëm një vendim, në favor të audiencës sonë të synuar, për të ulur çmimin e këtij artikulli në mënyrë që t'i sigurojmë konsumatorit një produkt cilësor me një çmim të ulët.

Asortimenti i furrës ka më shumë se 80 pozicione dhe përfshin bukë të freskët, byrekë, ëmbëlsira të vogla dhe të ëmbla, pije të nxehta dhe të ftohta.

Ne kemi një qasje të përgjegjshme në formimin e matricës së asortimentit për partnerët tanë dhe analizojmë rajonet sipas preferencave të blerësve dhe politikës së çmimeve të konkurrentëve.

Biznesi më dinamik që sjell fitime të qëndrueshme edhe në kohë krize! !

Falë 3 viteve përvojë në biznesin e hotelierisë dhe 12 vjet përvojë në shitjen me pakicë në rrugë, ne kemi ekspertizë të lartë në industrinë tonë dhe mund të identifikojmë pikat e forta të biznesit:

Buka gjithmonë e freskët është ajo që siguron kërkesën për produktin;

Cikli i plotë i prodhimit: jep një kuptim të të gjitha proceseve, ne krijojmë një produkt, e prodhojmë atë në një kohë të shkurtër dhe e shesim menjëherë;

Fleksibiliteti i prodhimit na lejon të përshtatemi me shijet e konsumatorëve dhe trendet e tregut, ne menaxhojmë plotësisht situatën dhe krijojmë një plan individual të prodhimit për secilën furrë buke;

Ne punojmë në segmentin e biznesit me diferencë të lartë, kështu që fitojmë më shumë nga secila njësi e produktit të shitur;

Tani shënimi mesatar është rreth 280%. Rritjet për produktet individuale arrijnë në 700%;

Kërkesa e qëndrueshme, e pavarur nga kriza;

Nëse dëshironi, gjithmonë keni mundësinë të hyni në tregun me shumicë të rajonit tuaj, të lidhni kontrata furnizimi me dyqane dhe restorante (pasi mini-furrat e furrave konsiderohen si furnizues më fitimprurës të produkteve të furrës, pasi ato mund të sigurojnë shpërndarje fleksibile dhe transparente të produkteve;

Asnjë kosto shtesë për magazinën, transportin, departamentin e logjistikës dhe menaxhimin e kategorive.

Misioni është arsyeja e ekzistencës së kompanisë. Misioni i kompanisë sonë është që në pastërti të jashtëzakonshme dhe rehati të jashtëzakonshme, secili person mund të ndiejë se ka bërë "zgjedhjen e duhur". Pavarësisht nëse është një blerës i produkteve të pjekura, një punonjës i kompanisë ose një partner.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë