1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Kafene crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Të zbritshme të mëdha deri në 100,000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Bletë e dyfishtë

Ekskluzivitet. Bletë e dyfishtë

firstNjë tarifë fillestare: 26000 $
moneyKërkohen investime: 79000 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 18
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 8
homeNumri i njësive të privilegjuara: 80
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2012
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2012
firstKategoria: Kafene, Kafene familjare, Kafene për vetë-shërbim

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit të biznesit të zinxhirit të kafesë Doublebee nga ekskluziviteti Doublebee.

Doublebee ”është zinxhiri më i madh ndërkombëtar i kafeneve nga Rusia, i themeluar në vitin 2012 dhe duke punuar me fasule të klasave të specializuara, duke filluar me përzgjedhjen e tyre personalisht nga fermerët për të pjekur dhe shërbyer në institucionet e tyre.

Pas përfundimit të kontratës, ju do të merrni:

E drejta për të përdorur markën, menunë tonë dhe recetat për pijet e të drejtave të autorit;

Libri i markës së kompanisë, një sërë standardesh, si dhe i gjithë dokumentacioni i nevojshëm për punë;

Teknologjia e shiritit, plani i paraqitjes së pajisjeve, zgjidhjet e brendshme dhe të jashtme;

Materialet e marketingut;

Lista e pajisjeve me çmime speciale për partnerët tanë;

Lista e kontraktorëve të akredituar;

Lista e kontraktuesve dhe procedura për të punuar me ta;

Franshizuesit tanë marrin çmime speciale për blerjen e kafesë, të cilat janë 20% më të ulëta se çmimet me shumicë.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë