1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Kafene crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Kuzhine crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Të zbritshme të mëdha deri në 100,000 dollarë crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Jaco

Ekskluzivitet. Jaco

firstNjë tarifë fillestare: 6000 $
moneyKërkohen investime: 79000 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 16
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2020
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Kafene, Kuzhine, Kafene familjare, Kafene për vetë-shërbim

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit të kafenesë Jaco Japanese cuisine.

Jaco Rolli është një zinxhir i kafeneve të teknologjisë së lartë të kuzhinës japoneze. Ne e dimë se si të përgatisim shpejt rrotullat dhe dimë si të arrijmë cilësi të qëndrueshme.

Qasja jonë bazohet në një ide të thjeshtë: njerëzit nuk blejnë ushqim, por emocione. Ne besojmë se kompanitë vërtet të mëdha duhet të sjellin gëzim për klientët e tyre.

Thelbi i biznesit tonë është ushqimi i shpejtë dhe i shijshëm që të gjithë mund ta përballojnë.

ekskluzivitet i kafenesë Jaco.

Formati i kafenesë Jaco.

Jaco është një kafene urbane në një rrugë të zënë. Kuzhina lëshon urdhra në sallë, përgatitet për dorëzim dhe marrje.

Menu e thjeshtë me artikuj të njohur.

Përbërës gjithmonë të freskët - falë tavolinave të ftohura.

Kuzhinë teknologjike nën drejtimin e sistemit Chef.

Theksimi në shpejtësinë e përgatitjes së porosisë.

Sipërfaqja e dhomës: nga 150 m2.

kafene franchising Jaco.

Oferta e franshizës së Xhakos.

Hapni një kafene me një periudhë shlyerjeje prej 16 muajsh dhe një fitim neto prej 3.6 milion rubla në vit.

kushtet e ekskluzivitetit të kafenesë Jaco.

Investimi në ekskluzivitetin e kafeneve të kuzhinës Jaco japoneze.

Investimi fillestar: nga 4 500 000 rubla.

Lokale me qira.

Furnizimi i komunikimeve dhe riparimeve kozmetike sipas projektit të përfunduar të projektimit.

Pajisjet e kuzhinës: ventilim, furrë, frigoriferë dhe tavolina frigoriferike.

Mobilimi dhe rregullimi i sallës.

Sistemi audio dhe monitorët - për klientët dhe kuzhinierët.

Stoku fillestar i përbërësve.

Inventari dhe uniformat.

Shpenzimet e stafit.

Periudha e shlyerjes: nga 16 muaj.

Fitimi neto në muaj: 150,000 rubla në fillim, mbi 300,000 rubla pasi të keni arritur kapacitetin e planifikuar.

Royalty: 5.5% e të ardhurave duke filluar nga muaji i tretë.

Pagesa e njëhershme: 350,000 rubla.

Të drejtat e përdorimit të markës.

Qasja në sistemin elektronik Chef, i cili kontrollon të gjitha proceset në kuzhinë.

Baza e njohurive prej 200 dokumenteve: përshkrimet e punës, udhëzimet dhe rekomandimet.

Projekti i gatshëm i projektimit të lokaleve dhe materialeve reklamuese: fotografi, banderola, tekste reklamuese.

Nisja e ekipit hapës në qytetin e franshizës.

Fushata e marketingut para fillimit.

Pagesa të tjera aktuale: asnjë.

Histori suksesi të kafenesë së kuzhinës japoneze Jaco.

Cafe Jaco në qytetin e Togliatti, rr. Voroshilov 12a.

Kafene e bollshme me tavolina për dy persona dhe një zonë komode për shtrojë. Klientët i duan dritaret e gjera panoramike.

Afatet e hapjes: 2, 5 muaj.

Investimet: 4.5 milion rubla.

Sipërfaqja e dhomës: 170 m2.

Fitimi neto: 310 mijë rubla në muaj.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë