1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. veshje crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Veshje Grash crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Dyqan veshjesh crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Zbritjet e vogla deri në 40000 dollarë crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  10. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. VIRELE

Ekskluzivitet. VIRELE

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 35000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 18
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 3
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2005
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2021
firstKategoria: Veshje Grash, Dyqan veshjesh, Dyqan veshjesh për gra, Dyqan i gjërave, Dyqan veshjesh ekonomike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Rreth kompanisë.

VIRELE është një markë ruse e modës e krijuar nga stilistja Olga Gladkikh. Për më shumë se 10 vjet, stili VIRELE ka demonstruar me sukses rëndësinë dhe transformueshmërinë e klasikëve. Më shumë se 130 shitës me pakicë në Rusi dhe CIS. Modeli i provuar i biznesit të dyqaneve të tij mono-markë. Prodhim vetjak. Ne lëshojmë të paktën 7 koleksione sezonale në vit, të kombinuara në mënyrë harmonike me njëri -tjetrin, pavarësisht nga viti i lëshimit. Koleksionet aktuale të kapsulave: Viti i Ri (Viti i Ri), Fundjavë (verë), e diel (sport). Ndarja eksperimentale e markës po punon vazhdimisht në zhvillimin e koleksioneve dhe lëshon më shumë se 300 modele aktuale çdo vit. Formati i verifikuar i dyqanit dhe ambientet e zgjedhura mirë ju lejojnë të merrni trafik të qëndrueshëm me një normë të lartë konvertimi prej 7% ose më shumë.

Si do fitoni.

Ju do të shisni rroba për një audiencë të synuar të grave që i përmbahen kodit të veshjes në jetën e tyre të përditshme.

Blerësit tuaj do të jenë vajza aktive, gra në qendër të jetës moderne, duke bërë atë që duan, duke ndërtuar një karrierë, duke drejtuar biznesin e tyre. Çdo model VIRELE është krijuar për të theksuar profesionalizmin, inteligjencën dhe individualitetin e pronarit!

Avantazhet e ekskluzivitetit VIRELE Formatet e ekskluzivitetit VIRELE janë modele biznesi efektive të krijuara për vëllime të ndryshme investimesh. Të gjitha proceset janë përpunuar në projektet e vërteta të markës.

Përparësitë kryesore të partneritetit janë një model i ndërtuar i fillimit të një biznesi me gardian, pa honorare dhe tarifa të njëpasnjëshme, shpagim i shpejtë, një goditje e qartë në audiencën e synuar, mbështetje e vazhdueshme e shitjeve (trajnime, konsultime), këshillim dhe mbështetje marketingu. MeFotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë