1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. veshje crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Dyqan veshjesh crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritjet e vogla deri në 40000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. SELA

Ekskluzivitet. SELA

firstNjë tarifë fillestare: 1000 $
moneyKërkohen investime: 37000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 24
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 110
homeNumri i njësive të privilegjuara: 230
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1998
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2001
firstKategoria: Dyqan veshjesh, Dyqan i gjërave, Dyqan veshjesh ekonomike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit të dyqanit të modës SELA.

SELA.

është një kompani ndërkombëtare, një nga drejtuesit në tregun e veshjeve në Rusi dhe CIS.

SELA.

u krijua dhe u zhvillua në bazë të një modeli ekskluziviteti, ishim ne që qëndruam në origjinën e kësaj skeme pune në Rusi dhe ky është specializimi kryesor i kompanisë sot.

SELA.

85% punon në tregun rus, lokalizimi për Rusinë dhe vendet e CIS është një nga avantazhet e punës sonë.

Përfitimet e ekskluzivitetit SELA.

Ne u japim partnerëve tanë mundësinë të zhvillohen në mënyrë të pavarur në rajonin e zgjedhjes suaj.

Ne marrim parasysh çdo qytete dhe rajone ku jeni gati për të hapur biznesin tuaj.

Njohja e markës - 48% *, kjo është një markë që shet vetë.

Një brez i tërë është rritur me veshje SELA, e cila tani vazhdon t'i blejë ato për veten dhe fëmijët e tyre.

* sipas të dhënave të Rosindex për 2013 midis grave që jetojnë në qytete me një popullsi prej më shumë se 100 mijë njerëz.

Një biznes me një markë të njohur dhe të dashur është çelësi i suksesit!FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë