1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Kafene crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive kryesore mbi $ 100,000 crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Macja Pan

Ekskluzivitet. Macja Pan

firstNjë tarifë fillestare: 22500 $
moneyKërkohen investime: 141000 $
royaltyMbretër: 2 %
timeShpagim Numri i muajve: 24
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2015
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Kafene, Kafene familjare, Kafene për vetë-shërbim

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit të kafenesë së familjes PanKot.

Themeluesit e institucionit - vëllezërit dhe motrat Rustem dhe Dina - filluan biznesin e tyre pa përvojë dhe njohuri në industrinë e restoranteve. Më pas, ky u bë përparësia kryesore: duke u thelluar në të gjitha ndërlikimet e biznesit, pronarët e kafenesë ishin në gjendje të rindërtonin të gjitha proceset "nga e para", të përpunonin me kujdes të gjitha fazat e hapjes së një institucioni dhe ta bënin PanKot udhëheqës në tregun e restoranteve, duke tejkaluar konkurrentët.

Kafeneja u krijua sipas parimit "nga familja në familje": një institucion në shtëpi ku prindërit dhe fëmijët mund të pushojnë plotësisht. Ideja ishte 100% e suksesshme - mysafirët vlerësojnë shumë shërbimin, cilësinë e kuzhinës, si dhe dhomën e lojërave, ku fëmijët janë nën vëmendjen e një dado profesioniste.

Për tre vjet funksionim të kafenesë familjare, mjetet për punë me cilësi të lartë dhe zhvillim të institucionit janë testuar dhe përzgjedhur. Një model unik biznesi dhe një rezultat financiar i qëndrueshëm janë ato që garanton ekskluziviteti ynë për zhvillimin e një rrjeti të institucioneve fitimprurëse familjare në Rusi.

avantazhet e ekskluzivitetit PanKot.

Kërkohet investim për të hapur kafenenë e familjes PanKot.

Investimi fillestar: nga 8,000,000 rubla.

Riparim;

Pajisje;

Shtypja e materialeve të marketingut (menutë, posterat, kartat e bonusit, etj.);

Ventilimi;

Licencë alkoolike;

Marr me qira;

Uniforma;

Blerja e produkteve për hapje;

Fondi i pagave për muajin e parë;

Reklamimi në mediat sociale.

Periudha e shlyerjes: 24 muaj.

Qarkullimi mesatar mujor: 3,000,000 rubla.

Royalty: 2% e qarkullimit mujor.

Pagesa e njëhershme: 1,300,000 rubla.

E drejta për të përdorur TK PanKot të regjistruar;

Markë atmosferike me pozicionim të qartë;

Udhëzime hap pas hapi për fillimin e një biznesi;

Konsultimi për zgjedhjen e formës organizative dhe ligjore dhe marrjen e lejeve;

Vendosja e informacionit në faqen zyrtare të kompanisë dhe sociale. rrjetet;

Konsultimi dhe vlerësimi i ambienteve që keni zgjedhur për kafenenë e ardhshme;

Trajnimi dhe praktika e personit të parë dhe personelit të linjës në kafene;

Mbështetje dhe komunikim personal për menaxhimin e restoranteve nga themeluesit e kafenesë PanKot;

Sistemi CRM i personalizuar;

Konsultime për rritjen e të ardhurave, tërheqjen e mysafirëve;

Hartimi i një specifikimi për pajisjet dhe një plan për vendosjen e tij;

Standardet e riparimit dhe dekorimit të lokaleve;

Paraqitjet e materialeve reklamuese POS;

Asistencë në zhvillimin e programeve të marketingut;

Udhëzimet, rregulloret, standardet e punës, tabelat e rrjedhës.

Pagesa të tjera aktuale: varen nga qyteti dhe nga gjendja aktuale e lokaleve.

Avantazhet e ekskluzivitetit PanKot.

Kuzhinier dhe pastiçier në staf. Ju nuk keni pse të përballoni shpenzimet e pagës së kuzhinierit dhe pastiçierit. I gjithë përpunimi i nevojshëm i pjatave të reja do të kryhet në territorin dhe në kurriz të shitësit të ekskluzivitetit.

TM e regjistruar.

Publiku i synuar: familje me fëmijë. Rritja vjetore e nivelit të lindjeve si një garantues i rëndësisë së kafenesë në çdo kohë.

Pronarët e ekskluzivitetit kanë kaluar në mënyrë të pavarur të gjithë përvojën e hapjes së një kafeneje nga e para në një udhëheqës në fushën e tyre të zgjedhur.

Një strategji marketingu e krijuar posaçërisht për qytetin tuaj.

Mbështetje e vazhdueshme në të gjitha fazat e fillimit dhe punës nga pronari i ekskluzivitetit.

Lëshimi i mjeteve të provuara për krijimin e funksionimit optimal të kafenesë.

Përditësimi vjetor i menysë kryesore dhe zhvillimi i ofertave sezonale.

Nisja e ekipit hapës dhe trajnimi i personave të parë.

Monitorimi i vazhdueshëm i treguesve për të organizuar funksionimin optimal të institucionit.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë