1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Ushqim i Shpejtë crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Dyqan pule crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Biznes me investime deri në 75000 dollarë crumbs arrow
 10. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
 11. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Pula është afër

Ekskluzivitet. Pula është afër

firstNjë tarifë fillestare: 7000 $
moneyKërkohen investime: 52500 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 18
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 8
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2002
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Ushqim i Shpejtë, Dyqan pule, Ushqim i Shpejtë, Kafene me ushqim të shpejtë, Restorant të ushqimit të shpejtë, Ushqim në rrugë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit të zinxhirit të ushqimit të shpejtë "Kurochka pranë" Përparësitë e ekskluzivitetit të zinxhirit të ushqimit të shpejtë "Kurochka pranë".

"Kurochka Nearby" është një nga zinxhirët më të mëdhenj bistro, i cili që nga viti 2002 ka ofruar ushqim të shijshëm dhe të shëndetshëm për banorët e Omsk.

ekskluziviteti i zinxhirit të restoranteve Kurochka është afër.

Baza e menusë janë pjatat e pulës. Këto janë shirita, këmbë dhe krahë pule të skuqur me aromë, copa dhe shumë më tepër. Vizitorët tanë gjithashtu u dashuruan me pjatën e firmës - zhardhokun e patates me mbushje të ndryshme (salmon, pulë, proshutë dhe djathë).

blini një ekskluzivitet të zinxhirit të restoranteve Kurochka aty pranë.

"Chicken Near" është një vend ideal për takimin e miqve dhe tubimeve familjare, për dreka biznesi, ahengje për fëmijë dhe çdo ngjarje tjetër. Njerëzit vijnë tek ne për të ngrënë pas një dite të vështirë ose për t'u çlodhur në një fundjavë. Në kafenenë tonë, mysafirët porosisin ushqime të shijshme dhe të shëndetshme për çdo shije dhe buxhet.

kostoja e ekskluzivitetit të pulës është afër.

Gjatë 17 viteve të funksionimit, marka tregtare Kurochka Ryad është bërë një nga markat më të njohura në Omsk, për momentin ka 8 kafene bistro.

Investimet e kërkuara për të hapur restorantin "Kurochka Pranë".

Investimi fillestar: nga 3,000,000 rubla.

Periudha e shlyerjes: 18 muaj.

Qarkullimi mesatar mujor: 1, 5 - 2 milion rubla.

Royalty: 4% e qarkullimit.

Pagesa e njëhershme: 400,000 rubla.

Përfshin:

tarifa e përdorimit të markës.

përdorimi i proceseve të përpunuara të biznesit.

përdorimi i teknologjisë së gatimit.

përdorimi i standardeve të shërbimit.

zhvillimi i paraqitjeve të projektimit.

dizajni i restoranteve.

Libri i detajuar i BrandBook.

trajnimi i personelit në qendrën e trajnimit të kompanisë menaxhuese.

largimi i ekipit të nisjes në territorin e franshizës.

auditim i rregullt në të gjitha fushat e veprimtarisë.

mbështetje konsulente 24/7.

Pagesa të tjera aktuale: asnjë.

Avantazhet e ekskluzivitetit "Chicken Near".

Ekskluziviteti i zinxhirit Kurochka Ryad do të na lejojë të zëmë një vend në tregun me rritjen më të shpejtë në Rusi.

Niveli i ulët i investimeve = periudhë e shkurtër e shlyerjes.

Kërkesat për zonat - nga 50 m? ...

Teknologjia e provuar e gatimit do t'i lërë mysafirët tuaj të kënaqur dhe do t'i bëjë ata të kthehen përsëri.

Mbështetje marketingu.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë