1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Argëtues crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Kafene crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Makineri automatike crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
 10. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
 11. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. iSportBar KiDS

Ekskluzivitet. iSportBar KiDS

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 4400 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 10
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 75
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2009
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Kafene, Makineri automatike, Kafene familjare, Kafene për vetë-shërbim

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit të rrjetit të makinave të fëmijëve iSportBar KiDS.

Makina e parë në tregun rus që plotëson disa dëshira njëherësh:

Lojëra të njohura.

Në një ekran të madh me prekje. Ka më shumë lojëra kur përditësohet softueri.

Pije të shijshme.

Një gotë 300 ml për të shkuar mund të merret me vete. Një gamë e gjerë e koktejeve. Përbërësit janë të certifikuar.

Përfitimet e ekskluzivitetit.

Shpagim.

Na kërkoni një model biznesi financiar, futni parametrat tuaj dhe shpagimi do të llogaritet automatikisht.

Mbështetje.

Ne stërvitemi, mentorojmë, këshillojmë.

Bonus falas - rekomandime për promovim. Një vit garanci për pajisjen.

Të ardhura pasive.

Kombinohet lehtë me punën ose biznesin tjetër, dhe shërbimi zgjat 2 orë në javë.

Përshtatje individuale.

Nga telefoni ose kompjuteri juaj, rregulloni pijet tuaja ashtu si ju pëlqen.

Nuk ka analoge.

Ka shumë makina, njëra prej tyre.

iSportBar mbledh pajisje me softuer unik.

Ende keni pyetje? Pyete tani!FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë