1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijë crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Shkolla e programimit crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Investime të vogla nën 4000 dollarë crumbs arrow
 10. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
 11. Ekskluzivitet. E drejta të shpejta të shpagimit të shpejtë - nga 1 muaj në 3 muaj crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Kodland

Ekskluzivitet. Kodland

firstNjë tarifë fillestare: 2500 $
moneyKërkohen investime: 3400 $
royaltyMbretër: 10 %
timeShpagim Numri i muajve: 3
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 9
homeNumri i njësive të privilegjuara: 8
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2017
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Shkolla e programimit, Fëmijët e shkollës, Shtë një shkollë për fëmijë, Programimi i fëmijëve, Shkolla e programimit për fëmijë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ne i mësojmë adoleshentët të programojnë në mënyrë që njohuritë të mos shoqërohen me rutinën.

Kodland.

- një projekt edukativ që plotëson nevojat e prindërve dhe adoleshentëve.

Prindërit duan që fëmija i tyre të zhvillojë dhe të fitojë aftësi që do t'i bëjnë ata të suksesshëm në jetë. Programimi sot është vetëm një nga aftësitë kryesore të tilla. Dhe, më e rëndësishmja, gjithnjë e më shumë prindër e kuptojnë këtë.

Fëmijët, nga ana tjetër, thjesht duan të kalojnë një kohë të mirë.

Ne bëjmë një kompromis midis edukimit dhe argëtimit, duke iu përmbajtur parimeve të edukimit (rrjedh nga anglishtja. Arsimi - mësim dhe argëtim - argëtim).

Gjatë vitit akademik, ne kemi 4 kurse për fëmijë nga 10 deri në 17 vjeç:

Njohuri kompjuterike - 10 - 12 vjeç, për përdoruesit e rinj të kompjuterëve.

Python Basic - 12 - 15 vjet, për programuesit fillestarë.

Python Pro - 15 - 17 vjeç, për zhvilluesit e ardhshëm.

Zhvillimi i faqes në internet - 12 - 17 vjeç, për djem krijues.

Në verë, ne zhvillojmë kurse intensive.

Falë këtij kursi, biznesi ynë nuk përjeton rënie sezonale. Nga pikëpamja financiare, kurset intensive verore janë produkti më fitimprurës.

Python si gjuha kryesore.

Python.

- një gjuhë universale, përdoret si për analitikë ashtu edhe për zhvillim.

Në të gjitha vlerësimet e gjuhëve të programimit, ajo përfshihet në popullaritetin TOP-3 në botë.

Përfitimet e Python:

lehtë për tu mësuar;

më e lehtë për të gjetur mësues;

hyrje e lehtë në fushën e programimit.

Pse prindërit i sjellin fëmijët e tyre në Kodland.

fëmija po studion;

fëmija po zhvillohet;

fëmija krijon.

Pse adoleshentët qëndrojnë në Kodland.

është problematike;

është në interesin e tyre;

eshte e qarte.

Kjo është dhimbja më e madhe në sferën tonë: adoleshentët tashmë janë mjaft të pavarur për të vendosur se për çfarë të kalojnë kohën e tyre.

Për këto arsye, tregu i programimit të adoleshentëve është më i lirë se ai i programimit të fëmijëve: si prindi ashtu edhe adoleshenti duhet të "shesin" shërbimin. Eshte e komplikuar.

Ne kemi krijuar dhe po zhvillojmë metoda mësimore në mënyrë që të jemi në të njëjtën gjatësi vale me adoleshentët dhe të ndërmarrim plotësisht trajnimin e mësuesve partnerë.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë