1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Nje restorant crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive kryesore mbi $ 100,000 crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Nijama

Ekskluzivitet. Nijama

firstNjë tarifë fillestare: 26000 $
moneyKërkohen investime: 264500 $
royaltyMbretër: 2500 $
timeShpagim Numri i muajve: 24
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 17
homeNumri i njësive të privilegjuara: 2
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2002
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Nje restorant, Restorant dhe kafene

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit të restorantit.

Zinxhiri i restoranteve Niyama u themelua në 2003 nga Damir Usmanov me mbështetjen e partnerëve. Për vitin 2019, rrjeti ynë përfshin 16 restorante në Moskë, dhe dy pika partnere - në Chita dhe në Tver.

Nijama.

- një rrjet restorantesh moderne të kuzhinës japoneze me një atmosferë mikpritëse, çmime të përballueshme, nivel të lartë shërbimi.

Nijama.

u ofron mysafirëve sushi dhe rrotulla të shijshme, pica të markës, pije të ftohta dhe të nxehta.

Formati i restoranteve Niyama.

Për qytetet me një popullsi prej 300,000 ose më shumë.

Vendndodhja: qendra tregtare, qendra tregtare dhe pakicë rruge.

Sipërfaqja: nga 200 m? deri në 400 m? ...

Investimi fillestar: nga 15,000,000 rubla.

Pagesa e njëhershme: 1,500,000 rubla.

Periudha e shlyerjes: nga 26 muaj.

Të ardhura në muaj: nga 5,000,000 rubla.

Royalty: 150,000 rubla.

Fitimi neto në muaj: nga 1.000.000 në një vit të funksionimit të restorantit.

Përfitimet e një ekskluziviteti të një restoranti japonez.

Markë e njohur e restorantit japonez Niyama.

Besnikëri e lartë e mysafirëve.

Publik i synuar i gjerë.

Çeku mesatar është 500-600 rubla për person.

Një politikë e mirëmenduar e marketingut me ndarjen e fazave të hapjes së një restoranti.

Faqja federale me një karrocë të zgjuar.

Aplikacioni juaj celular.

Dorëzimi juaj 24-orësh 24 orë.

Qendra e thirrjeve, specialistë të kualifikuar që marrin thirrje 24 orë.

Partneri nuk ka kostot e krijimit të një uebfaqeje, një aplikacioni celular dhe promovimit të rrjetit.

Trajnimi dhe praktika e personit të parë dhe personelit të linjës në qendrën e trajnimit.

Standardet uniforme të cilësisë dhe niveli i lartë i shërbimit ndaj klientit.

Nisja e ekipit të hapjes në kohën e hapjes së restorantit të Partnerit.

Mbështetje dhe komunikim personal për ekipin e menaxhimit të restorantit.

Ne ju ofrojmë të blini një ekskluzivitet Niyama dhe, me ndihmën tonë, të hapni restorantin tuaj si pjesë e rrjetit tonë në rajonin tuaj.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë