1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Kafene crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Furrë buke crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Zbritjet e vogla deri në 40000 dollarë crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Makovka

Ekskluzivitet. Makovka

firstNjë tarifë fillestare: 7500 $
moneyKërkohen investime: 31500 $
royaltyMbretër: 3 %
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 97
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2014
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Kafene, Furrë buke, Kafene familjare, Kafene për vetë-shërbim, Furrë buke, Mini furrë buke, Byrekë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Rreth kompanisë.

Kompania jonë filloi aktivitetin e saj në 2014. Gjatë kësaj kohe, ne kemi shkuar në rrugën që na lejoi të bëjmë një produkt vërtet të cilësisë së lartë. Historia jonë filloi me një furrë buke prej 18 metrash katrorë. Ishte interesante dhe e paharrueshme. Që nga ditët e para të punës, vizitorët në furrë ishin të lumtur që ata kishin mundësinë të blinin bukë të freskët natyrore brenda distancës në këmbë dhe, natyrisht, pas këtyre emocioneve ne nuk mund të ndalonim.

Teknologë të kombësive të ndryshme dhe madje edhe nga vende të ndryshme u përfshinë në zhvillimin e hartave tona teknologjike, dhe falë kësaj ne mund të befasojmë edhe mysafirin më të sofistikuar.

Një nga avantazhet tona është përdorimi i vetëm përbërësve natyralë. Dhe ndërsa ka pasur shumë sugjerime për të ulur kostot me një larmi aditivësh, ne kurrë nuk kemi shtuar dhe nuk do të shtojmë asnjë!

Në vitin 2016, ne filluam një ekskluzivitet. Ishte e vështirë, por falë të gjithë ekipit, ne ishim në gjendje të hynim në tre furrat e bukës me rritjen më të shpejtë në Rusi! Për momentin, rrjeti ynë tashmë ka rreth 100 furra buke në të gjithë Rusinë dhe Kazakistanin.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë