1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Prodhimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Prodhimi crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive me kosto të ulët deri në 2000 $ crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. E drejta të shpejta të shpagimit të shpejtë - nga 1 muaj në 3 muaj crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Fabrika EVA

Ekskluzivitet. Fabrika EVA

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 1700 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 2
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 3
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2018
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Prodhimi, Prodhim industrial, Mini prodhim, Prodhim i biznesit të vogël, Prodhimi i biznesit

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ekskluziviteti "Fabrika EVA" - fillimi i prodhimit të vet të dyshekëve të makinave me cilësi të lartë në një javë.

Fabrika EVA prodhon dyshekë makinash nga materiali EVA. Shtë një gome e shkumëzuar, nga e cila mund të bëni qilima, çanta dhe produkte të tjera të qëndrueshme dhe të rehatshme në ngjyra dhe forma të ndryshme. Linja aktuale e biznesit, shërbimi i kërkuar, kosto e ulët e materialeve. Disa pako ekskluziviteti në varësi të vëllimeve të prodhimit. Secila përfshin një makinë qepëse me një tryezë, modele origjinale, një sërë materialesh. 100% shënim në produkt, 80% e investimit paguhet në muajin e parë. Asnjë honorar apo pagesë e njëhershme.

Përshkrimi i ekskluzivitetit për prodhimin e qilimave të makinave.

Ekskluziviteti i dyshekëve të makinave EVA është një paketë e plotë për të filluar prodhimin në rajonin tuaj. Ky drejtim është gjithmonë i rëndësishëm, pasi çdo banor i tretë i vendit ka makinën e tij. Për blerësin sigurohet një grup i plotë pajisjesh, një grup fillestar i materialeve për prodhim, i cili ju lejon të rimbursoni 80% të investimit në muajin e parë të punës. Mbështetje dhe këshilla të vazhdueshme në muajt e parë të punës. Shtë e mundur të bëhen produkte të lidhura nga materiali EVA. Për shkak të kostos së ulët të materialeve, shënimi mesatar është më shumë se 100% për secilin grup qilimash. Ne nuk kemi tarifa të njëhershme ose honorare. Gjithçka që fitoni mbetet me ju.

Merrni një prezantim të detajuar të ekskluzivitetit sot!

Përfitimet e ekskluzivitetit.

Investimet minimale dhe disponueshmëria e teknologjisë.

Asnjë pagesë e njëhershme.

Asnjë honorar.

Niseni brenda 7 ditëve.

Shlyerje 2-3 muaj.

Mbështetje dhe ndihmë e plotë në promovim,

përcjellja e porosive në rajonin e blerësit të ekskluzivitetit,

arsim falas,

disponueshmëria e një strategjie marketingu për të hyrë shpejt në tregun e rajonit tuaj.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë