1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Argëtues crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Klubi i grave crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Unë jam Biznes

Ekskluzivitet. Unë jam Biznes

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 11500 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2010
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2016
firstKategoria: Klubi i grave, Klub për gra

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ekskluziviteti i klubit "Ya Delovaya" është i vetmi biznes që do t'ju lejojë jo vetëm të fitoni para, por edhe të shijoni përfshirjen dhe vetë procesin!

Sigurisht, klubi ynë do t'ju sjellë fitim. Por a jemi të interesuar për partnerët që e konsiderojnë klubin vetëm si një burim të ardhurash? Ne jemi gati t'i përgjigjemi kësaj pyetjeje absolutisht pa mëdyshje - JO. Ne jemi në kërkim të partnerëve që do të pranojnë filozofinë tonë dhe do të jenë gati për të zhvilluar klubin në rajonin e tyre, kryesisht për të bashkuar gratë afariste të qytetit dhe për të forcuar lidhjet e tyre në mjedisin e biznesit të qytetit. Ju gjithashtu duhet të kuptoni që klubi do të bashkojë gratë më me ndikim dhe të suksesshëm të qytetit tuaj, ky është një auditor i synuar shumë i vlefshëm dhe i dëshirueshëm për shumë kompani që mund t'i tërheqni si sponsorë të klubit!

Ne nuk po kërkojmë mënyra të lehta dhe qëllimet tona janë globale. Sot, shumica e grave afariste ruse nuk kanë mundësinë të zhvillohen dhe të pushojnë në një rreth njerëzish të barabartë në status dhe status shoqëror. Për më tepër, nevoja për klubet tona ekziston shumë përtej kufijve të vendit tonë, ku gratë ruse jetojnë në izolim pothuajse të plotë nga njëra -tjetra. Ekskluziviteti i Klubit të Biznesit të Grave "Unë jam Delovaya" është krijuar për të zgjidhur këtë çështje dhe për të bashkuar Gratë e suksesshme dhe afariste nga e gjithë bota në një rrjet të vetëm global të vetë-zhvillimit. Secili anëtar i klubit do të jetë në gjendje të llogarisë në ndihmën gjithëpërfshirëse të mijëra miqve dhe bashkëluftëtarëve në të gjithë botën-nga ndihma në vendosjen e një fëmije në kopshtin e fëmijëve deri tek marrja e një ftese për vizë ose zgjidhja e ndonjë problemi biznesi.

Ekskluziviteti i klubit "Ya Delovaya" është i vetmi biznes që do t'ju lejojë jo vetëm të fitoni para, por edhe të shijoni përfshirjen dhe vetë procesin!

Ne krijuam ekskluzivitetin tonë në mënyrë që ju dhe biznesi juaj të jeni të dënuar me sukses. Me hapjen, do të merrni udhëzime të hollësishme hap pas hapi nga momenti i nënshkrimit të kontratës deri në ngjarjet e para, përveç kësaj, gjatë gjithë bashkëpunimit do të merrni mbështetje dhe mbështetje, përkatësisht:

CRM -ja më e mirë për Klubin e Biznesit. Një zgjidhje unike për kamaren tonë;

Faqja e përshtatshme dhe e promovuar në lidhje me CRM. Klientët tuaj janë nën kontrollin tonë të ndjeshëm;

Qendra e thirrjeve. Ne do të përpunojmë thirrjet, do t'ju ftojmë në zyrën tuaj;

RAM javor On-Line. Ne i zgjidhim çështjet së bashku - lehtë dhe natyrshëm;

Njohuri baze. Më shumë se 40 GB informacion të përditësuar vazhdimisht;

Programi i ngjarjeve dhe skenarëve. Ne kemi mbajtur më shumë se 100 ngjarje të ndryshme, dhe ju do të merrni udhëzime të gatshme në një pjatë argjendi;

Materiale edukative. Udhëzime të hollësishme hap pas hapi;

Shërbimi i kontrollit të cilësisë. Ne kontrollojmë cilësinë e ngjarjeve tuaja;

Mbështetje në kërkimin dhe përzgjedhjen e personelit. Modelet e njoftimit, udhëzimet për rekrutimin dhe ndihmën në intervistimin e kandidatëve;

Paketa fillestare e materialeve reklamuese. Për muajin e parë të punës është përfshirë tashmë në çmim;

Kuratori personal. Asistenti juaj personal brenda kompanisë sonë;

Klasa me themeluesit e kompanisë. Një herë në javë klasa me Larisa Alina ose Galina Vinogradova!FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë