1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Shërbimet crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Agjencia e Migracionit crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. E drejta të shpejta të shpagimit të shpejtë - nga 1 muaj në 3 muaj crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Pasaporta e dytë

Ekskluzivitet. Pasaporta e dytë

firstNjë tarifë fillestare: 6000 $
moneyKërkohen investime: 7500 $
royaltyMbretër: 70 $
timeShpagim Numri i muajve: 3
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 2
homeNumri i njësive të privilegjuara: 26
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2011
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Agjencia e Migracionit

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Pasaporta e Dytë është ekskluziviteti i parë i një qendre unike të konsulencës për emigracionin.

Pasaporta e Dytë është e vetmja qendër konsulente për emigracionin që ofron shërbime për këdo pavarësisht nga të ardhurat dhe lloji i punësimit. Klientë nga Rusia dhe vendet e CIS. Marrëveshje bashkëpunimi me 350 juristë nga 80 vende në Evropë, Amerikë, Azi dhe Oqeani. Një program unik për përshtatjen e emigrantëve. Kurs trajnimi me 16 hapa, qasje në sistemin korporativ CRM, informacion të vazhdueshëm dhe mbështetje konsulente, aplikimet e para nga klientët në rajon. Dalja në vetë-mjaftueshmëri nga muaji i tretë.

Rreth kompanisë.

Qendra e Dytë e Konsulencës për Imigracionin e Pasaportave është një rrjet global i kompanive të konsulencës, vizave dhe imigrimit me një gamë të gjerë shërbimesh dhe ekspertizë, që mbulon më shumë se 80 vende.

Regjistrimi i vizës dhe leja e qëndrimit.

Punësimi.

Arsimi jashtë vendit.

Blerja dhe marrja me qira e pasurive të paluajtshme.

Emigrimi i biznesit.

Riatdhesimi Bashkimi i familjes.

Lindja dhe trajtimi në klinikat e huaja.

Përshtatja sociale.

Falë përvojës sonë më të gjerë, ne kemi formuar një ekip shumë të kualifikuar që na lejon t'u ofrojmë klientëve tanë shërbime gjithëpërfshirëse profesionale të nevojshme për të zgjidhur në mënyrë efektive një gamë të gjerë çështjesh të vizave.

Në punën tonë, ne mbështetemi në mjetet klasike të këshillimit të menaxhimit dhe teknologjitë inovative dixhitale. Modeli i biznesit të kompanisë sonë bazohet në një qasje fleksibile për zhvillimin e strategjive të imigrimit bazuar në aftësitë dhe nevojat individuale të secilit klient.

Duke forcuar pozicionet tona në tregun ndërkombëtar çdo ditë, ne vazhdojmë të zgjerojmë rrjetin tonë partner dhe listën e programeve të imigrimit që mund të interesojnë klientët tanë. Ne jemi krenarë për reputacionin tonë dhe vlerësojmë punën e secilit prej punonjësve dhe partnerëve tanë. Kjo është arsyeja pse njerëzit më të mirë na besojnë dhe punojnë me ne.

Kur kontaktoni faqen zyrtare të internetit për mbështetje, aplikacioni juaj do t'i shpërndahet automatikisht menaxherit, i cili, pasi të bisedojë me ju, do të jetë në gjendje t'ju drejtojë tek një specialist i specializuar në fushën që ju intereson.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të qendrës së konsulencës së emigracionit "Pasaporta e Dytë".

Pasaporta e Dytë është një qendër unike e konsulencës për imigracionin që ofron shërbime emigracioni për një audiencë të madhe të synuar. Regjistrimi i vizave turistike, studentore dhe të tjera në të gjitha drejtimet.

Klientëve nga Rusia, Ukraina, Bjellorusia, Kazakistani, Uzbekistani, Kirgistani, Gjeorgjia, Azerbajxhani, Armenia dhe vende të tjera u shërbehet.

Prezantimi i projektit të hapjes së zyrave përfaqësuese në qytetet e Rusisë, Ukrainës, Kazakistanit, Bjellorusisë, Uzbekistanit dhe vendeve të tjera të botës.

Oferta e ekskluzivitetit të Qendrës së Këshillimit të Imigrimit Si franshizë, ju merrni:

E drejta për të përdorur markën "Pasaporta e Dytë" në qytetin tuaj. Trajnimi në bazat e konsulencës për emigracionin. Trajnimi i teknologjisë së punës. Informacion dhe mbështetje konsulente. Qasje në një shkollë online me material të azhurnuar vazhdimisht në këtë profil. Mbështetje për marketing - lista kontrolli, video histori, postime të gatshme përkatëse për Instagram.

Fundamentals of Immigration Consulting është një kurs unik me 16 hapa nga drejtuesi i kompanisë, i cili zbulon maksimalisht sekretet e drejtimit me sukses të këtij biznesi.

Udhëzime hap pas hapi për fillimin dhe zhvillimin e një biznesi.

Trajnim i vazhdueshëm i përditësuar sipas produktit dhe vendit.

Trajnim i rregullt në shitje dhe komunikim me klientët.

I gjithë trajnimi bazohet në shembuj të jetës reale dhe raste studimi me zhytje maksimale. Mbështetje:

Bisedë mbështetëse individuale për secilin partner.

Konsultime në fillimin dhe në të gjitha fazat e punës.

Përditësime të përditshme mbi programet dhe vendet, legjislacioni i ri dhe lajmet aktuale.

Sigurimi i aplikacioneve nga klientët në rajonin tuaj në fazën fillestare të fillimit.

Sistemi i përshtatshëm CRM.

Sigurimi i paraqitjeve dhe përmbajtjes së reklamave për rrjetet sociale dhe platforma të tjera on-line dhe off-line.

PR dhe mbështetje reklamuese për partnerët në burimet dhe portalet e tyre.

Kompania e Pasaportës së Dytë zë pozicionet kryesore në të gjitha kërkesat për imigrim në rezultatet e Yandex dhe Google.

Mbështetje e ndërsjellë e partnerëve.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë