1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Argëtues crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Klub lojrash crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive kryesore mbi $ 100,000 crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. NE LOJE

Ekskluzivitet. NE LOJE

firstNjë tarifë fillestare: 3500 $
moneyKërkohen investime: 114500 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 11
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 8
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2019
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Klub lojrash, Klubi kompjuterik, Klub kompjuterik lojrash, Klub lojrash, Lojëra, Klub kibernetik, Klubi Cybersport

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

N fran franshizë. GAME është një klub kibernetik nga shpërndarësi kryesor i pajisjeve në Rusi OLDI.

NË. GAME është një rrjet ndërkombëtar ekskluziviteti i klubeve kibernetike me mbështetje të drejtpërdrejtë nga shpërndarësi kryesor i pajisjeve në Rusi dhe rrjeti kompjuterik me pakicë OLDI. Një koncept i ri i një apartamenti kibernetik për lojtarët e Gjeneratës Z. Çmimet me shumicë për pajisjet dhe mobiljet, blerja e gardianit në një sistem me një ndalesë. Qasja tek sponsorët dhe partnerët. Zgjedhja e lokaleve dhe personelit. Sherbim garancie.

Rreth kompanisë.

NË. GAME është një apartament kibernetik me një atmosferë konceptuale të re sallë pritjeje për lojtarët e të gjitha niveleve.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të apartamenteve kibernetike IN. LOJ

Pse Cyber Sports?

Sipas kompanisë analitike Newzoo, në vitin 2019 ka më shumë se 2.5 miliardë lojtarë aktivë në botë, nga të cilët 46% ose 1.1 miliardë shpenzojnë para për lojëra. Ka më shumë se 22 milion lojtarë në Federatën Ruse që luajnë lojëra kompjuterike në një mënyrë ose në një tjetër.

Ne marrim përsipër:

Rekrutimi dhe trajnimi i stafit.

Gjetja e një vendndodhjeje dhe pajtimi për kushtet më të mira të qirasë.

Ne do të masim dhe përgatisim një plan urbanistik për klubin e ri, me paraqitje, elektrike dhe vizualizim të hapësirës së ardhshme.

Ne do të përgatisim një turne 3D për ju.

"Reja" juaj do të përmbajë të gjitha materialet e nevojshme për një nisje komode të klubit në 45 ditë. Udhëzues gjithëpërfshirës në të gjitha fushat e hapjes së klubit.

Ne i japim të drejtën për të përdorur markën tonë tregtare.

Ne do të ofrojmë të gjitha standardet e brendshme (Libri i markës, identiteti i korporatës, listat e kontrollit.

Ne do t'ju ndihmojmë me zgjedhjen e formës optimale organizative dhe ligjore.

Ne do të sigurojmë qasje në kushtet më të mira për partnerët tanë strategjikë (Alfa-Bank, Red Bull, e kështu me radhë).

Ne do të zhvillojmë për ju një strategji të zhvillimit të marketingut personal bazuar në gjeografinë tuaj.

Ne do të ofrojmë mbështetje teknike gjatë gjithë kohës për klubin tuaj.

Ju do të keni akses në programin tonë të qëndrueshëm dhe të përshtatshëm.

Një projektues dhe menaxher i ngjarjeve do të ndahen për ju. Kjo do të minimizojë kohën që duhet për të përfunduar çdo detyrë.

Përfitimet e ekskluzivitetit.

Partneri ynë kryesor OLDI është shpërndarësi zyrtar i MSI, Logitech dhe markave të tjera ikonike. Duke hapur një klub kibernetik me ne, ju kurseni 620 mijë rubla vetëm për blerjen e kompjuterëve dhe mobiljeve. Çmimet për një vend (PC, pajisje periferike, tavolinë, karrige) në bazë gardian janë më të mirat në tregun rus, kur krahasohen me një klasifikim specifik!

Cila është qëllimi i punës me IN. LOJ?

Hapja në një vend të panjohur është gjithmonë e vështirë, kështu që një ekskluzivitet është opsioni më i mirë në këtë rast. Ne do të kujdesemi fjalë për fjalë për të gjitha shqetësimet tuaja, ne do të hapim një klub që do t'ju krijojë një të ardhur neto mujore prej 300,000 rubla ose më shumë.

Ne gjithashtu mund të ndërmarrim hapjen e një klubi gardian. Të gjitha punët e riparimit, prokurimi i materialeve, kontrolli i kontraktorëve dhe kështu me radhë, ne mund t'i kryejmë në mënyrë të pavarur, dhe ju do të vini në një klub të gatshëm dhe do të filloni ta menaxhoni atë sipas udhëzuesve të përgatitur paraprakisht për ju.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë