1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Shërbimet crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Qira crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. 9 netë

Ekskluzivitet. 9 netë

firstNjë tarifë fillestare: 5000 $
moneyKërkohen investime: 7500 $
royaltyMbretër: 100 $
timeShpagim Numri i muajve: 5
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 14
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2012
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2016
firstKategoria: Qira

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Zinxhiri i apartamenteve 9 Netë është një ekskluzivitet nga drejtuesi i qirave afatshkurtra në Booking. com

9 Netë është një zinxhir apartamentesh i themeluar në vitin 2012. Një nga udhëheqësit në tregun e qirasë afatshkurtër në Rusi. Ne menaxhojmë më shumë se 100 apartamente në 13 qytete të Rusisë. Vlerësimi mesatar në Rezervim. com - 8-9 pikë, më shumë se 1000 komente pozitive. Ngarkesë e vazhdueshme pune deri në 90% nga muaji i parë. Një format hoteli i azhurnuar i preferuar nga klientët e korporatave. Promovim i centralizuar në shërbimet e Rezervimit. com, Arbnb, Islet dhe të tjerë. Fitimi neto deri në 400 mijë rubla në muaj.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të zinxhirit të apartamenteve 9 Netë.

Zinxhiri i apartamenteve 9 Netë u themelua në vitin 2012 në qytetin e Petrozavodsk. Sot është një nga kompanitë kryesore në tregun e qirasë afatshkurtër në Rusi, e cila menaxhon më shumë se 100 apartamente komode, të paraqitura në 13 qytete të Rusisë.

Arritjet:

Shërbyer mbi 40,000 mysafirë.

Vlerësimi mesatar në Rezervim. com 8 - 9 pikë.

+ 60% e mysafirëve të përsëritur dhe 1.000 komente pozitive.

Ekskluziviteti 9 Netë është një format hoteli i përditësuar dhe një model biznesi i gatshëm me trajnime të drejtpërdrejta, promovim të apartamenteve tuaja, teknologji dhe mbështetje! Të ardhura deri në 300 mijë rubla në muaj ose më shumë.

Popullariteti i tregut të apartamenteve në Rusi po rritet!

Më shumë se 1 milion kërkesa në muaj për marrjen me qira të apartamenteve në kërkimin Yandex.

Segmenti i "apartamenteve" tashmë zë 30% të tregut të shërbimeve hoteliere.

Udhëtarët dhe kompanitë po kursejnë në mënyrë aktive buxhetin e tyre duke marrë me qira apartamente.

blini një ekskluzivitet të një zinxhiri hotelesh në shtëpi 9 Netë.

Thelbi i biznesit është shumë i thjeshtë:

Franchisees marrin nga pronarët apartamente 1-2 dhoma me riparime, pajisje dhe mobilje me cilësi të lartë, i plotësojnë ato në përputhje me listat e kontrollit, vendosin produkte të markës, zhvillojnë një sesion fotografish dhe i japin me qira për qira afatshkurtër.

Promovimi i plotë i apartamenteve! Për 1 - 2 muaj punë, franshizat arrijnë ngarkesën 80%.

5 apartamentet e para mund të operohen pa përfshirjen e stafit.

Nuk ka nevojë të investoni shumë para për blerjen e apartamenteve dhe rinovimin.

Mund të filloni me 3 - 5 apartamente nën menaxhim, atëherë është e mundur të zgjeroni në 20 - 30 apartamente nga qarkullimi i fondeve tuaja. Fitimi neto - deri në 300 - 400 mijë rubla në muaj!

Periudha e shlyerjes - 5 - 7 muaj (në varësi të numrit të apartamenteve në menaxhim dhe strategji).

Kostoja e ekskluzivitetit të hoteleve në shtëpi 9 Netë.

Mysafirët tuaj do të jenë:

Udhëtarët e biznesit;

Turistë;

Studentët;

Banorët vendas.

Ne do t'ju mësojmë të gjitha hollësitë dhe nuancat kur punoni me pronarët. Ju do të merrni mjetet dhe dokumentacionin e nevojshëm për secilën fazë të punës.

ofertë ekskluziviteti 9 Netë.

Ju mund t'i nënshtroheni trajnimit 2-ditor të drejtpërdrejtë në Rrjetin ekzistues të 30+ apartamenteve në Petrozavodsk, i cili do t'ju lejojë të shmangni një numër të madh gabimesh dhe të përshpejtoni procesin e nisjes dhjetëfish!

Zotëroni softuer unik për menaxhimin e rrjetit të apartamenteve!

Automatizimi i shitjeve.

Shumica e rezervimeve shkojnë drejtpërdrejt në kalendarin e përshtatshëm të franshizës nga faqe të tilla si rezervimi, airbnb, ishulli, etj. Isshtë e mundur të shikoni statistikat dhe të lidhni ndonjë kanal të ri rezervimi. Ne kemi lehtësuar dhe automatizuar shumë procesin e përpunimit të aplikacioneve në hyrje.

Sistemi ERP (menaxhimi i apartamenteve).

Llogaritë personale sigurohen për çdo franshizë, administrator, menaxher, riparues dhe menaxher të qytetit. Sistemi informon stafin e franshizës për rezervimet e reja, gjeneron raporte, ju lejon të kontrolloni të ardhurat dhe shpenzimet, prishjet në apartamente, planifikoni pastrimin dhe shumë më tepër.

Avantazhet e rrjetit tonë të ekskluzivitetit të apartamenteve.

12 qytete në rrjet dhe më shumë se 100 apartamente nën menaxhim.

Markë e regjistruar dhe e njohur.

100% model biznesi pune.

Përvoja që nga viti 2012

Ekipi i profesionistëve.

Mbështetje e fuqishme 24/7.

Zotëroni softuer unik.

Trajnimi i detyrueshëm i drejtpërdrejtë në Petrozavodsk.

Rrjedha e garantuar e klientit dhe promovimi i apartamenteve tuaja.

Baza e madhe e njohurive: dokumentacioni ligjor, standardet e shërbimit për mysafirët, dhe më shumë.

Trajnime dhe webinare, trajnime dhe këshilla të vazhdueshme.

CRM i përshtatshëm dhe komunitet i mbyllur.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë