1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Shërbimet crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Shërbime ligjore crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Investime të vogla nën 4000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. E drejta të shpejta të shpagimit të shpejtë - nga 1 muaj në 3 muaj crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Qendra Juridike Ndërrajonale për Marrëdhëniet me Tokën

Ekskluzivitet. Qendra Juridike Ndërrajonale për Marrëdhëniet me Tokën

firstNjë tarifë fillestare: 4400 $
moneyKërkohen investime: 2500 $
royaltyMbretër: 7 %
timeShpagim Numri i muajve: 3
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2015
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Shërbime ligjore, Firmë ligjore

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ekskluzivitet i Qendrës Ligjore Ndërrajonale për Marrëdhëniet me Tokën - zgjidhje të gatshme në një vend të paguar shumë.

Qendra Ligjore Ndërrajonale për Marrëdhëniet me Tokën është një kompani që ofron mbështetje ligjore për bizneset dhe qytetarët për të gjitha çështjet e tokës. Më shumë se 14 vjet praktikë, më shumë se 400 raste të fituara. Kompania është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive të verifikuara Dun & amp; Bradstreet. Ekspertizë e lartë në një vend kompleks dhe shumë të paguar. 1000 mostra të gatshme të dokumenteve në fushën e ligjit të tokës. Biznes ideal për juristë profesionistë, inxhinierë kadastralë dhe agjenci të pasurive të paluajtshme.

Përshkrimi i avantazheve të ekskluzivitetit të qendrës së ekskluzivitetit të Qendrës Ligjore Ndërrajonale për Marrëdhëniet me Tokën.

Specializimi i ngushtë është një prirje e re popullore në tregun e shërbimeve juridike. Marrëdhëniet me tokën janë një industri komplekse dhe interesante, me rendimente të larta dhe ndërtim të shpejtë të markës personale. Ekskluziviteti është i përshtatshëm si për avokatët që duan të realizojnë potencialin e tyre personal ashtu edhe për diversifikimin e biznesit. Konkurrenca e ulët, kërkesa e lartë, përfitimi nga 50% janë avantazhet kryesore të ekskluzivitetit të Qendrës Ligjore Ndërrajonale për Marrëdhëniet me Tokën. Shlyerja - nga 3 muaj dhe një fitim prej 300,000 rubla në muaj e bën këtë ekskluzivitet një investim fitimprurës dhe hap mundësi të reja për fitime të mira edhe në qytetet e vogla.

Ne e vlerësojmë emrin e kompanisë sonë dhe puna e suksesshme e secilit partner është e rëndësishme për ne.

Ne e marrim seriozisht çështjen e bashkëpunimit me secilin partner. Edhe nëse nuk keni përvojë biznesi, por keni një arsim të lartë juridik - mjetet tona do t'ju ndihmojnë të ngriheni në këmbë më herët sesa keni ëndërruar.

Përfitimet e një qendre ekskluziviteti.

Avantazhi është se ju nuk e filloni biznesin tuaj nga fillimi, por pikërisht nga mesi i rrugës. Një sit i ri në TOP-10, CRM i tij, tekstet e dokumenteve ligjore të përpunuara në gabime, algoritmet për të punuar me klientë në një fillim të pavarur do të kushtojnë shumë herë më shumë se një tarifë e njëhershme. Ti e di me siguri. Nëse hasni në një rast të vështirë ose do të ketë vështirësi aktuale në punën tuaj - nuk do të ketë askënd që të konsultohet me një biznesmen të vetëm. Duke blerë ekskluzivitetin tonë, ju gjithmonë do të keni mbështetje dhe mbështetje.

Specializim i ngushtë. Fitueshmëria nga 50%. Shlyerje nga 3 muaj. Kamare falas. Një fillim i shpejtë në profesion për të diplomuarit e drejtësisë.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë