1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ndërtimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Ndërtimi i shtëpive crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. APS DSK

Ekskluzivitet. APS DSK

firstNjë tarifë fillestare: 10000 $
moneyKërkohen investime: 6000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 8
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 2
homeNumri i njësive të privilegjuara: 1
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2006
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Ndërtimi i shtëpive

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

"APS DSK" - një ekskluzivitet për ndërtimin e shtëpive nga lëndë druri të laminuara nga mbajtësi i rekordeve të Librit të Rekordeve Ruse.

Fabrika e ndërtimit të shtëpive "APS" është një nga udhëheqësit në tregun e ndërtimit të shtëpive private. Më shumë se 12 vjet në treg, sharrat tona dhe prodhimi i lëndës së drurit të laminuar. Janë ndërtuar më shumë se 1.500 shtëpi, në bazën e të dhënave të më shumë se 400 projekteve dhe rizhvillimeve. Fitues i Çmimit të të Drejtave të Konsumatorit dhe Cilësisë së Shërbimit. Teknologjia mori një certifikatë nga Rosstandart, dhe gjithashtu u testua në një laborator në Finlandë. Puna përdor teknologji VR dhe AR. Partneri merr ekskluzivitetin për të përfaqësuar kompaninë në rajonin e tij.

Përshkrimi i ekskluzivitetit për ndërtimin e shtëpive nga lëndë druri të laminuara.

Ne nuk shesim lëndë druri të laminuara të ngjitura - ne po prezantojmë një biznes modern ndërtimi.

NJITSIA E PRODHIMIT.

Prodhimi i drurit të laminuar të ngjitur.

Komplet i plotë për montim nga magazina jonë.

Blloku i shitjeve.

Integrimi në sit.

Sigurimi i projekteve dhe vlerësimeve të përfunduara.

Formimi i propozimeve të gatshme.

Krijimi i fushatave reklamuese.

Përsosja e katalogut për rajonin.

Transferimi i faqes.

Blloku i NDURTIMIT.

Zbatimi i teknologjive të projektimit dhe ndërtimit.

Trajnimi.

Transferimi i specifikimeve teknike të veta.

Mbikëqyrja e instalimit.

NJ UNSIA LIGJORE.

Transferimi i një portofoli dokumentesh.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë