1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Shkollë crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Ostankino TV

Ekskluzivitet. Ostankino TV

firstNjë tarifë fillestare: 8800 $
moneyKërkohen investime: 25000 $
royaltyMbretër: 350 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 2
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2009
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Shkollë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ostankino TV është një ekskluzivitet i shkollës më të famshme të prezantuesve dhe aktorëve televizivë.

Ostankino TV është shkolla televizive e Olga Spirkina, e cila ka përgatitur personel profesional shumë të kualifikuar për industrinë e TV për gati 10 vjet. Një markë e njohur me një reputacion të besueshëm dhe metodologji unike. Programet për nxënësit e shkollave dhe të rriturit: kurse televizioni më të larta, kurse në aftësitë e të folurit dhe të folurit publik, shkollë televizive për fëmijë, kurse video -blogimi nën drejtimin e mësuesve të njohur. Përgatitja e studentëve për hedhjen dhe praktikat në kanalet federale. Mbështetje partnere në të gjitha fazat.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të televizionit shkollor.

Ostankino TV është shkolla televizive e Olga Spirkina, e cila ka përgatitur personel profesional shumë të kualifikuar për industrinë e TV për gati 10 vjet.

Shkolla ka programe për nxënës, adoleshentë dhe të rritur që duan të mësojnë se si të qëndrojnë në staf ose të përmirësojnë kualifikimet e tyre.

Gjatë punës sonë, ne kemi trajnuar më shumë se 5,000 specialistë, kemi kryer më shumë se 3,000 klasa master dhe kemi zhvilluar më shumë se 100 programe edukative.

Programet e studimit:

kurse të larta në televizion, trajnime në fushën e kinemasë dhe TV;

kurse të shkurtra me tema të ndryshme (aftësitë e të folurit, të folurit në publik);

shkollë televizive për fëmijë për fëmijë nga 8 deri në 14 vjeç;

kurse video -blogimi;

programe individuale dhe korporative.

Efektiviteti i mësimdhënies në shkollën TV Ostankino është vërtetuar nga të diplomuarit tanë - prezantues të famshëm televizivë, aktorë, video blogerë.

Yjet televizivë për shkollën televizive Ostankino të Olga Spirkina.

Anastasia Ivleeva, blogere në Instagram, e diplomuar në shkollë:

"Shkolla e Televizionit Ostankino TV nga Olga Spirkina do t'ju ndihmojë të zbuloni potencialin tuaj natyror dhe t'ju mësojë të gjitha sekretet profesionale. Këtu do të bëheni më të sigurt në veten tuaj, më të ndritshëm, këtu do të bëheni një profesionist i vërtetë! Unë u binda për këtë personalisht! ".

Ofertë ekskluziviteti.

Ostankino TV shkon në rajone!

Ne kemi zhvilluar një program për trajnimin e personelit të kualifikuar në fushën e televizionit dhe radios me mundësinë e trajnimit në Moskë për të gjitha qytetet e Rusisë.

Ekskluziviteti i shkollës televizive të Olga Spirkina është një rrugë krijuese drejt suksesit së bashku me një ekip profesionistësh. Hapni shkollën tuaj televizive në rajonin tuaj!

Fituesi i franshizës merr të drejtën të organizojë trajnime në rajonin e tyre nën markën e mirënjohur Ostankino TV të shkollës televizive të Olga Spirkina.

Përfitimet e ekskluzivitetit.

Përfitimet e klientit.

Atmosfera unike e industrisë së TV.

Klasa master nga yjet e TV.

Metodologjia e autorit të Olga Spirkina.

Programet moderne arsimore.

Përgatitja e secilit nxënës të shkollës për transmetim në televizion.

Orari i përshtatshëm i klasës, qasja individuale.

Përparësitë e kompanisë.

Përvojë në biznes që nga viti 2010.

Markë e famshme.

Drejtoresha e shkollës është Olga Borisovna Spirkina, një aktore e njohur dhe prezantuese televizive, akademike e Akademisë Ndërkombëtare të Televizionit, anëtare e Unionit të Kinematografëve të Rusisë.

Bashkëpunim me prezantues dhe aktorë të njohur televizivë.

Praktikë për studentët në kanalet federale.

Një metodologji unike mësimore për të rriturit, adoleshentët dhe fëmijët.

Përfitimet e marketingut.

Marketingu i të famshmëve.

Faqja federale.

Rekomandime për një partner në mirëmbajtjen e rrjeteve sociale.

Prodhim video dhe reklama me cilësi televizive.

Modele të gatshme për materiale reklamuese.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë