1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Argëtues crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Parku crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive kryesore mbi $ 100,000 crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. ETNOMIR

Ekskluzivitet. ETNOMIR

firstNjë tarifë fillestare: 38500 $
moneyKërkohen investime: 391500 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 30
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2020
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Parku

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

ETNOMIR është një ekskluzivitet i parkut më të madh etnografik në Rusi

- një park unik në të cilin çdo vizitor do të udhëtojë nëpër botë, pasi ka jetuar historinë, kulturën dhe traditat e të gjithë popujve të botës. Muzetë, kampi i fëmijëve, kompleksi i banjës, hotelet, parku dhe zona historike, sallat e konferencave, VR, kafenetë, kinemaja, bashkëpunimi. Këtu mbahen festivale, festa, programe mjedisore, ekskursione shkollore. Modele biznesi të gatshme, parqe nga 500 sq. m Markë e mirënjohur, ekip ndërkombëtar. Mund të mbështeteni në grante dhe subvencione.

Përfitimet e ekskluzivitetit Pse Ethnomir.

Fitimprurës.

Unik.

Inovative.

Shumëfunksionale.

Shoqërore.

Turistike.

Publik i synuar i gjerë.

Modele biznesi të gatshme.

Markë tregtare e regjistruar sipas sistemit të Madridit.

Marka tregtare njihet si e mirënjohur në klasën e 41-të të MKTU.

Një ekip ndërkombëtar.

Qasje fleksibile.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë