1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Argëtues crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Qendra e Argëtimit crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive me kosto të ulët deri në 2000 $ crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. E drejta të shpejta të shpagimit të shpejtë - nga 1 muaj në 3 muaj crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Dita e Artit

Ekskluzivitet. Dita e Artit

firstNjë tarifë fillestare: 3500 $
moneyKërkohen investime: 1500 $
royaltyMbretër: 120 $
timeShpagim Numri i muajve: 3
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 3
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2019
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Qendra e Argëtimit, Argëtuese

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Rreth kompanisë.

Ne organizojmë festa të modës arti në restorantet më të mirë në qytet, ku të gjithë mund të tregojnë individualitetin e tyre.

Mysafirët tanë pikturojnë fotografi (secila - fotografia e tij) për 3 orë nën drejtimin e artistëve profesionistë. Ne ofrojmë të gjitha materialet (kanavacë, furça, ngjyra, përparëse). Vizitorët trajtohen me shampanjë dhe argëtohen. Në fund të ngjarjes, ne i japim të gjithëve një sesion fotografik profesional. Vizitorët i marrin pikturat e tyre në shtëpi me çanta të bukura artizanale.

Nuk keni nevojë të merrni me qira ambiente, mjafton të gjeni partnerët më të mirë midis ndërmarrjeve të qytetit tuaj. Fillimisht, vetëm ju mund të jeni në ekip si organizator dhe artist - kostoja minimale e pagave të punonjësve.

Çfarë përfshihet në pagesën e njëhershme.

Asistencë në hapjen e një projekti në një qytet specifik: e gjithë metodologjia e të bërit biznes, kontabiliteti, modeli financiar, strategjia e marketingut, metodat e gatshme të promovimit dhe kanalet e zgjedhura të punës për të tërhequr trafikun, metodologjia për punësimin dhe punën me anëtarët e ekipit, bashkëveprimin me ngjarjen pjesëmarrës, konsultime personale.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë