1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Furrë buke crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Dobropek

Ekskluzivitet. Dobropek

firstNjë tarifë fillestare: 5000 $
moneyKërkohen investime: 26000 $
royaltyMbretër: 3 %
timeShpagim Numri i muajve: 8
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2013
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2016
firstKategoria: Furrë buke, Furrë buke, Mini furrë buke, Byrekë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit të zinxhirit të furrës Dobropek.

Ekskluziviteti Dobropec.

Dobropek është një zinxhir i mirënjohur i mini-furrave të ciklit të plotë. E gjithë asortimenti prodhohet direkt në furrë buke. Furra funksionon në segmentin e ekonomisë - kërkesa për produkte nuk i nënshtrohet ndryshimeve të papritura. 80% e mysafirëve tanë janë klientë të rregullt!

Ekskluzivitet i furrës Dobropek.

Ofertë ekskluziviteti.

Kompania Dobropek ofron për të blerë një ekskluzivitet furre për prodhimin e pastave me cilësi të lartë dhe të shijshme. Ne ndihmojmë në vlerësimin e ambienteve, rekomandimin e pajisjeve, zhvillimin e një projekti dhe dizajni. Ekspertët këshillojnë për specifikat e të bërit biznes, efikasitetin e proceseve të prodhimit dhe çështjet e komunikimit me autoritetet e kontrollit.

Me Dobropek, ju do të merrni një zgjidhje të gatshme për një biznes me rritje të shpejtë pa investime serioze në fazën e parë.

Kur blini një ekskluzivitet Dobropek, ju pajiseni me:

Aftësia për të punuar nën maskën e një zinxhiri të mirënjohur të furrave të bukës.

Asistencë marketingu. Franshizori përfshin kafene-furra të franshizuara në reklamat rajonale dhe federale.

Zgjedhja e pajisjeve. Për të qenë të suksesshëm në këtë fushë të biznesit, shumë varet nga pajisjet e dyqanit të furrës. Specialistët e kompanisë franchisor do t'ju këshillojnë për zgjedhjen optimale, rekomandojnë se cilat pajisje ju nevojiten për të blerë, nga cilët furnizues kostoja e pranueshme.

Mbështetje këshilluese. Ju jepen këshilla për çmimet, teknologjitë e prodhimit, aspektet ligjore të të bërit biznes, dhe gjithashtu do t'ju ndihmojnë të përgatiteni siç duhet për hapjen në mënyrë që të filloni me sukses biznesin.

Zgjidhje të gatshme. Franshizat marrin receta për pjekjen e një larmie të gjerë produktesh. Ju keni të bëni me një asortiment të menduar me kujdes, në zhvillimin e të cilit merren parasysh shija dhe preferencat estetike të konsumatorëve, në përputhje me një politikë kompetente të çmimeve.

Trajnimi i personelit në njohuri teorike dhe praktike të punës së furrës, teknologjisë së pjekjes "Dobropek". Trajnimi i menaxherëve në fushën e menaxhimit të personelit, shitjeve, prodhimit kryhet nga distanca. Ofrohet një praktikë me kohë të plotë në Kazan për menaxherët dhe furrtarët, trajnime në distancë dhe mbështetëse.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë