1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Dyqan mallrash crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Flluskë

Ekskluzivitet. Flluskë

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 8800 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 7
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 100
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2015
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Dyqan mallrash, Dyqan online i mallrave, Dyqan mallrash kineze

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit të rrjetit të fotografive të hënës Kolba të dyqaneve të markës.

ekskluziviteti Kolb g.

Kolba është zinxhiri më i madh i dyqaneve të fotografive të hënës në Rusi. Rritja e kapitalizimit të kompanisë në vitin 2019 arriti në 1200%. Gjatë ekzistencës së kompanisë, janë hapur më shumë se 100 dyqane, asnjë e vetme nuk është mbyllur!

Çdo partner i tretë hap një dyqan të dytë në qytetin e tij ose në një qytet të huaj.

Koncepti kryesor i zinxhirit të dyqaneve Kolba është një shumëllojshmëri me shumë marka me çmimet më të mira nga prodhuesit më të mirë në Rusi dhe në botë. Kompania monitoron vazhdimisht tregun e konsumit dhe formon në mënyrë fleksibile një gamë produktesh për nevojat e saj.

Misioni i kompanisë: Kolba është kompania numër 1 që ofron produkte me cilësi të lartë dhe të përballueshme për prodhimin e pijeve alkoolike të bëra në shtëpi, duke siguruar fitim të mjaftueshëm për pronarët dhe partnerët e saj.

ekskluziviteti i dyqanit Kolb.

OFERTA FRANCHISING.

Çdo franshizë do të pajiset me:

Libër i hapur. Një koleksion udhëzimesh, listash kontrolli dhe rregullore të përdorura në përgatitjen dhe fillimin e shitoreve të ekskluzivitetit.

Libri i dorës. Një udhëzues për menaxhimin e një ekskluziviteti pas hapjes dhe fillimit teknik. Dokumenti kryesor i franshizës së ardhshme.

Libri i markës. Një udhëzues i plotë i projektimit që përfshin një mision me vlerë, si dhe të gjitha materialet e nevojshme për printim: logon, shkronjat e korporatave, paraqitjet e materialeve reklamuese, kartat e zbritjes.

Libri i Dizajnit. Ky dokument përfshin përshkrime të hollësishme të ambienteve të kërkuara me një tregues të dimensioneve standarde, ato. kërkesat për pajisjet dhe dekorimin e këtyre lokaleve, projektet e një dizajni të brendshëm të unifikuar, etj.

Modeli financiar interaktiv. Një dokument që ju lejon të parashikoni fitimin, duke marrë parasysh numrin e shitjeve, të ardhurave dhe shpenzimeve.

Libri i burimeve njerëzore. Libri i korporatës i kompanisë, i cili përfshin një sërë rregullash, kohësh, udhëzimesh dhe dokumente të tjera rregullatore për punësimin e intervistave, përshtatjen e trajnimit dhe punësimin e një punonjësi.

Ahu marketingu. Strategjia e marketingut dhe udhëzimet për kryerjen e aktiviteteve të marketingut në fazën e hapjes dhe menaxhimit të një pike.

Dokumentet ligjore dhe kontabël. Modele për të gjitha kontratat, listën e pagave, standardet e disponueshmërisë së produktit, etj.

Libri i shitjeve për stafin. Skriptet e shitjeve, punoni me kundërshtime.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë