1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Kopshti i fëmijëve crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive kryesore mbi $ 100,000 crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. MiniDomini

Ekskluzivitet. MiniDomini

firstNjë tarifë fillestare: 31500 $
moneyKërkohen investime: 176000 $
royaltyMbretër: 1000 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2016
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Kopshti i fëmijëve, Kopsht privat, Kopsht fëmijësh

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit të kopshtit MiniDomini ekskluzivitet MiniDomini.

“Argëtohuni me fëmijët tuaj! Detyra jonë është të zhvillojmë dhe edukojmë fëmijët, detyra e prindërve është të ecin, të luajnë dhe të komunikojnë me fëmijët e tyre! ".

Alexandra Batyzheva, themeluese e kopshtit MiniDomini.

Ekskluziviteti MiniDomini Kindergarten thyen stereotipet dhe thyen modelet.

Kopshti i fëmijëve është e qeshur, dhe fëmijët vrapojnë atje me gëzim çdo ditë.

Fëmijë të lumtur. Prindërit të cilët janë të kënaqur dhe të qetë për sigurinë e fëmijëve të tyre.

Kjo përrallë u shpik dhe u zbatua nga Alexander Batyzhev, një ish -menaxher i lartë i një kompanie ndërtimi.

Sipas statistikave, 78% e prindërve po kërkojnë një kopsht për fëmijën e tyre pranë shtëpisë së tyre.

Kur vajza jonë mbushi 2, 5 vjeç dhe ishte koha për të shkuar në kopshtin e fëmijëve, ne studiuam rishikimet dhe vlerësimet në internet, biseduam me prindërit e tjerë. Në të gjitha aspektet, kopshti i zgjedhur ishte shumë i mirë, por pas disa ditësh u bë e qartë: fëmija duhet të merret urgjentisht prej andej! Kishte një tavolinë në mes të dhomës me një tabletë, dhe të gjithë fëmijët u mblodhën rreth tryezës dhe shikuan karikaturat gjatë gjithë ditës. Vajza ime shkoi në kopsht për disa ditë, dhe burri im dhe unë kuptuam se edukatorët thjesht nuk organizojnë komunikimin e fëmijëve me njëri -tjetrin, nuk japin ndonjë arsim dhe nuk kujdesen për fëmijët.

Për më tepër, kopshti ishte shumë larg kompleksit tonë të banimit. Për lehtësinë e banorëve, dyqanet, restorantet, sallonet e bukurisë, degët e bankave dhe shumë më tepër u hapën në territorin e tij, duke krijuar një lloj bashkëpronësie. E vetmja gjë që mungonte ishte kopshti.

Që nga fëmijëria, Alexandra ëndërronte të punonte me fëmijë. Dhe pastaj të gjitha rrethanat janë zhvilluar në mënyrën më të mirë për mishërimin e një ëndrre të fëmijërisë në realitet!

Brendësia e kopshtit MiniDomini nuk është si brendësia klasike.

Ne kemi marrë një qasje të veçantë për organizimin e hapësirës. Drita e dytë, tavanet 4 metra, dritaret e mëdha, perdet në vend të dyerve krijojnë një atmosferë të jashtëzakonshme në dhomën tonë.

Çdo klasë ka një sistem podiumi që fëmijët përdorin si për lojëra ashtu edhe për aktivitete edukative dhe gjumë.

Më 1 qershor 2016, kopshti MiniDomini u hap si një kamp veror.

Nga 01 Shtator 2016 në formatin e një kopshti të plotë: nga 9.00 në 19.00.

Kopshti i fëmijëve është krijuar për fëmijët e moshës 2 deri në 7 vjeç. Ne e kuptojmë që fëmijët duhet të lëvizin, ata kanë nevojë për shumëllojshmëri. Prandaj, fëmijët tanë nuk janë të lidhur me klasën e tyre ose, siç është zakon në kopshtet tradicionale, një "grup", ata lëvizin gjatë gjithë kohës. Ata punuan në klasën e tyre, pastaj shkuan në zonën e lojës, pas lojës ata kaluan në një klasë tjetër ose sallë kuvendi, ku klasat vazhdojnë. Dhe kështu me radhë, sipas një ciklogrami të caktuar.

Kurrikula jonë merr parasysh ulje -ngritjet natyrore në zhvillimin e fëmijëve të shoqëruar me ndryshimin e stinëve, me përshtatjen në kopsht, si dhe stresin gjatë ditës. Prindërit shohin sukseset dhe arritjet e fëmijëve të tyre.

Në çdo biznes tjetër ekziston një inerci e caktuar, do të duhet pak kohë për të parë reagimin e klientëve dhe për të vlerësuar marketingun. Karakteristika kryesore e biznesit tonë është reagimi i menjëhershëm, pasi klientët e tij janë fëmijë. Kjo do të thotë, sipas reagimit të fëmijës, është menjëherë e qartë se çfarë është e mirë dhe çfarë tjetër duhet të punohet.

Ne nuk jemi pronarë abstrakte biznesi, por të njëjtët prindër si klientët tanë, kështu që ne po punojmë vazhdimisht në cilësinë e shërbimeve të ofruara. Sinqerisht e pranojmë se duam që fëmija ynë të shkojë në kopshtin më të mirë!

Formati i kopshtit "MiniDomini".

Ambjenti: nga 400 sq. m

Numri i grupeve: 5.

Numri i përgjithshëm i fëmijëve: 65.

Investimet në hapje: nga 10 milion rubla.

Qarkullimi mujor: nga 3 milion rubla.

Shlyerja: nga 12 muaj.

Pagesa e njëhershme: 1,800,000 rubla.

Royalty: 60,000 rubla.

Pagesa e marketingut: 10,000 rubla.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë