1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Prodhimi crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Dyer crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Dyqan me pakicë crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
 10. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
 11. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Graddoor

Ekskluzivitet. Graddoor

firstNjë tarifë fillestare: 1500 $
moneyKërkohen investime: 10000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 6
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2008
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2021
firstKategoria: Dyer, Dyqan me pakicë, Dyqan dyerve, Dyqan i dyerve të brendshme, Supermarket

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Graddoor është një kompani me mbi 13 vjet përvojë në shitjen e dyerve përmes rrjetit të vet të salloneve dhe dyqaneve online si në Bjellorusi ashtu edhe në Rusi, Ukrainë, Lituani dhe Letoni. Ne i dimë të gjitha ndërlikimet e këtij biznesi, ne do t'ju ndihmojmë të orientoni, zgjidhni, prodhoni dhe ofroni dyer klientëve tuaj për çdo shije dhe buxhet.

Ne ofrojmë zgjidhje elegant me dyer ekskluzive për konsumatorët me pakicë dhe projekte premium ndërtimi. Klientët tanë përfshijnë Wargaming, Epam, Great Stone, Atlant-M, Integral, Vitalur, Keramin, Amkodor, Shagovita, Pinskdrev.

Duke u bashkuar në rrjetin tonë ju mund të:

Mos humbni kohë në një qarkullim të madh të produkteve të lira - 5 porosi në muaj me një fitim që tejkalon qarkullimin nga 500 dyer të segmentit të ekonomisë / mesit janë të mjaftueshme.

Fitoni në mënyrë të qëndrueshme një terren në segmentin e lartë.

Punoni me produktin më të kërkuar.

Punoni me klientë interesantë.

Jini në një segment që nuk ka frikë nga krizat ekonomike dhe kushtet epidemiologjike.

Ne ofrojmë 3 formate ekskluziviteti:

SEKSIONI I BRANDS - nëse doni të zgjeroni gamën e dyqanit tuaj me dyer të një segmenti më të lartë.

Investimet 10.000 dollarë.

Këst i njëpasnjëshëm prej $ 1,500.

Të ardhura në muaj 1,000-2,000 $.

SALON MONOBRAND - të drejtat ekskluzive për markën Graddoor në qytetin tuaj.

Investimi 26,000 dollarë.

Këst i njëpasnjëshëm prej $ 3,500.

Të ardhura në muaj 3,000 dollarë.

MONOBRAND SALON EXCLUSIVE - një mundësi për të marrë një ekskluzivitet ekskluziv / master në rajonin tuaj.

Investimi $ 50,000.

Këst i njëpasnjëshëm prej $ 3,500.

Të ardhura në muaj 4,000 dollarë.

Ne jemi të interesuar të krijojmë marrëdhënie afatgjata me franshizuesit tanë, prandaj ne ofrojmë mbështetje në të gjitha fazat. Duke iu bashkuar rrjetit tonë ju do të merrni një model të gatshëm të një biznesi të suksesshëm:

Plani i biznesit për llogaritjen e shpagimit.

Një projekt individual i projektimit për sallonin tuaj ose seksionin e markës.

Udhëzues biznesi.

Kurator personal për të shoqëruar aktivitetet tuaja.

Lista e pajisjeve të nevojshme për sallonin.

Lista e mostrave të ekspozitës dhe asortimenti i modeleve të kërkuara.

Teknologjitë e instalimit dhe montimit të dyerve.

Trajnimi i punonjësve tuaj.

Standardet dhe udhëzimet për të punuar me klientët.

POS, foto, materiale video për punë.

Mësoni të punoni në Instagram dhe krijoni lidhje.

Marketingu dhe promovimi i të gjithë rrjetit.

Trajnimi në teknikat efektive të shitjes.

Ekskluziviteti ynë është ideal për ju nëse:

Ju tashmë jeni duke shitur dyer dhe doni të zgjeroni asortimentin tuaj me produkte të një segmenti më të lartë.

Ju keni një biznes në segmente të lidhura (arkitekturë, dizajn, ndërtim, dyqane mallrash për riparim, mobilje) dhe dëshironi t'u ofroni klientëve tuaj produkte të reja.

Ju keni një pronë të përshtatshme për hapjen e një salloni dhe dëshironi ta përdorni për një fitim të qëndrueshëm.

Ju dëshironi të filloni një biznes pa rrezik dhe të shisni një produkt në kërkesë.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë