1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. bukuria crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Manikyr crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitetet e biznesit janë të lira nën 50000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. PILKI

Ekskluzivitet. PILKI

firstNjë tarifë fillestare: 13000 $
moneyKërkohen investime: 50000 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 54
homeNumri i njësive të privilegjuara: 36
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2014
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2016
firstKategoria: Manikyr, Sallon gozhdë, Dyqan manikyr, Blini manikyr, Shirit thonjsh, Gozhdë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Historia e studios për manikyr PILKI filloi në vitin 2014, kur salloni i parë, më i madh dhe kryesor u hap në Shën Petersburg, ku punojnë më shumë se 50 mjeshtra.

Për dy vjet ne u zhvilluam në mënyrë të pavarur, studiuam kërkesën dhe preferencat e klientëve, përsosëm konceptin. Dhe në vitin 2016, kur të gjitha mjetet e zhvillimit ishin gati, ne hapëm një drejtim ekskluziviteti.

U krijua shkolla jonë e manikyreve e Shkollës Pilki, në të cilën trajnohen mjeshtra për sallonet tona të reja dhe sallonet e franshizave tona.

Në më pak se katër vjet, ne jemi bërë një rrjet i madh me më shumë se 90 studio në njëzet e tetë qytete, jo vetëm në Rusi, por edhe jashtë saj, dhe shkolla jonë prodhon deri në 1000 mjeshtra të manikyrave çdo vit.

Dhe në vitin 2019, përveç kësaj, filloi zinxhiri i shitjes me pakicë Pilki Shop, ku ne shesim mjete, pajisje, lustrues xhel dhe kozmetikë për thonjtë.

PILKI në numër:

më shumë se 2500 vende pune;

më shumë se 100 mijë klientë të kënaqur në muaj;

më shumë se 300 mijë vizitorë të faqes në muaj;

938 mijë ndjekës në Instagram;

205 mijë pajtimtarë në VK.

Qëllimi ynë kryesor është ta bëjmë kujdesin cilësor të thonjve të përballueshëm!

Ekskluziviteti PILKI, falë konceptit të tij, si dhe trajnimit të plotë si të franshizuesit ashtu edhe të punonjësve të tij, është i përshtatshëm si për sipërmarrësit fillestarë ashtu edhe për ata me përvojë.

Përfitimet e ekskluzivitetit:

Udhëheqës i tregut në industrinë e thonjve me një ritëm të lartë zhvillimi.

Markë vetja e manikyrave dhe manikyrave të xhelit.

Qendra e trajnimit të shkollës Pilki, e cila do t'ju ndihmojë të gjeni stafin tuaj të ardhshëm dhe të trajnoni punonjësit në një nivel profesional.

Përvoja e zhvillimit në qytete të madhësive të ndryshme - nga më të mëdhatë në më të vegjlit.

Ekspozim i gjerë në mediat sociale.

Mundësia për të hapur një biznes në formate të ndryshme - nga ishujt e vegjël në një qendër tregtare deri tek studiot për manikyr dhe pedikyr në një ndërtesë të veçantë.

Ekskluziviteti PILKI u krijua për të zvogëluar rreziqet tuaja dhe për të siguruar të gjitha mjetet që ju nevojiten për një fillim dhe zhvillim të shpejtë. Ne ju ndihmojmë nga fillimi në fund - nga faza e përzgjedhjes së lokaleve, punësimi dhe trajnimi i personelit tek programet e besnikërisë dhe mirëmbajtja e rrjeteve sociale, të cilat sjellin një numër të madh të klientëve të rinj.

Çfarë do të merrni.

Sistemi i trajnimit me dy faza. Faza e parë është trajnimi në menaxhim, bazat dhe parimet e zhvillimit të studios tuaj të thonjve në portalin online të korporatave. Faza e dytë është largimi i trajnerit-mentor në studion tuaj për trajnimin e personelit të linjës. Gjithashtu, praktikat mbahen për menaxherët në studiot ekzistuese të rrjetit.

Promovim gjithëpërfshirës. Zhvillimi i një plani marketingu, përzgjedhja e mjeteve dhe kanaleve më efektive, udhëzimet e promovimit, një program besnikërie i gatshëm për klientët, mbajtja e llogarive në rrjetet sociale.

Automatizimi i studios tuaj. Softuer special, një sistem regjistrimi i gatshëm në internet, një qendër e vetme thirrjesh, si dhe një departament i kontrollit të cilësisë.

Puna e departamentit krijues, i cili rregullisht rregullon koleksionin e modeleve dhe gamën e materialeve. Kryerja e konferencave dhe klasave master, zhvillimi i stafit, ngjarjet intranet.

Mbështetje e plotë. Kurator personal i projektit tuaj, specialist hr, ndihmë me rekrutimin dhe trajnimin e personelit, udhëzime dhe algoritme për fillimin dhe zhvillimin.

Sistemi vet CRM për kontroll dhe menaxhim biznesi.

Një faqe interneti e gatshme dhe aplikacione mobile PILKI dhe PILKI PRO për lehtësinë e klientëve dhe stafit.

Puna e departamentit të IT, i cili vetë kontrollon anën teknike të projektit dhe funksionimin e faqes dhe aplikacionit celular pa dështime.

Udhëzime dhe algoritme të gatshme, ndihmë në përzgjedhjen e lokaleve, një projekt dizajni dhe të tjera të nevojshme për një fillim të shpejtë të shërbimit.

Puna e departamentit të cilësisë dhe qendrës së thirrjeve, të cilat ju ndihmojnë të punoni me klientët.

Konsultimet e departamentit ligjor për çështjet që dalin gjatë punës.

Ju mund të hapni studion PILKI në formatin që është më i qëndrueshëm me aftësitë tuaja financiare dhe dëshirën tuaj, si dhe në mënyrë më efikase do të jeni në gjendje të përmbushni kërkesën e klientëve në qytetin tuaj.

"PILKI Studio" është një studio për manikyr dhe pedikyr në një dhomë të veçantë, ku mund të strehoni një numër më të madh mjeshtrash dhe të krijoni kushte shtesë të rehatshme për klientët. Investimi do të jetë nga $ 50,000 në varësi të zonës së studios, fitimi neto? nga 9 500 $ nga muaji i 12 -të. Periudha mesatare e shlyerjes për një projekt të tillë është 18 muaj.

Tarifa e hyrjes ? $ 13,000.

Mbretër? 5% e xhiros mujore, por jo më pak se 650 dollarë. Nuk ka honorare reklamuese të detyrueshme, por ne rekomandojmë të shpenzoni të paktën 350 dollarë në muaj për marketing.

Sipas përvojës së partnerëve tanë, periudha e shlyerjes së ekskluzivitetit varion nga 12 në 18 muaj.

Ne ofrojmë trajnime në qendrat tona të trajnimit. Atje, secili partner i nënshtrohet një kursi të plotë - nga njohja me standardet e rrjetit deri në marrjen e udhëzimeve specifike se si dhe me ndihmën e asaj që ju nevojitet për të zhvilluar biznesin tuaj.

Pas kalimit të trajnimit si menaxher, një trainer personal do të vijë tek pika juaj dhe stafi i linjës do të stërvitet në vend.

Gjithashtu, në të gjitha fazat, ofrohet mbështetje gjithëpërfshirëse - së bashku ne zgjedhim një dhomë për ju, ndihmojmë në përmirësimin e kushteve të marrëveshjes së qirasë, bëjmë promovim në rrjetet sociale, ndihmojmë menjëherë me të gjitha pyetjet që dalin.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë