1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Catering crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Paradite Tvoy

Ekskluzivitet. Paradite Tvoy

firstNjë tarifë fillestare: 5000 $
moneyKërkohen investime: 5500 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2019
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2021
firstKategoria: Catering, Hotelieri publike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Mëngjesi Tvoy është shpërndarja e parë e kutive gastronomike në Bjellorusi për të gjitha rastet. Menyja jonë përmban më shumë se 15 kuti kryesore me meze, ëmbëlsira dhe pjata të nxehta që do të dekorojnë tryezën tuaj në çdo ngjarje! Ne jemi hotelieri i parë i zgjuar në kuti që mund t'i porosisni për veten tuaj vërtet çdo ditë në zyrë ose shtëpi!

Filloni BIZNESIN TUAJ N IN SEGMENT POPULLOR!

Tregu në të cilin punojmë është shumë premtues - ushqimi për të shkuar po bëhet gjithnjë e më popullor çdo vit. Së bashku me ne, ju do të bëheni pjesë e një marke që tashmë është e njohur në mesin e konsumatorëve dhe furnizuesve, kështu që koha për të arritur vetë-mjaftueshmërinë do të jetë më e shkurtër sesa në rastin e fillimit të projektit tuaj.

Bëhuni pjesë e një marke që tashmë është e njohur për konsumatorët dhe furnizuesit:

Kurseni kohë për konsumatorët duke ofruar produktin e përfunduar.

Merrni të ardhura të qëndrueshme në segmentin premium dhe të mesëm plus.

Lidhuni me zinxhirin e furnizimit të korporatës për paketimin dhe produktet.

Përdorni formatin e kuzhinës së errët pa kërkesa të rrepta për vendosje ose investime të mëdha.

HAPni NJER SHERRBIM DORIVZIMI TO KUTIS BR SUN TREGUT N CITY QYTETIN TUAJ DHE MERRNI:

Modeli i suksesshëm i biznesit.

Trajnimi i procesit të biznesit.

Asistencë në punën me furnizuesit.

Ndihmë në organizimin e prodhimit.

Rekomandime për të punuar me klientët.

Rekomandime për të bërë biznes.

Ofrojmë gjithçka për punë efektive:

Një shumëllojshmëri e kutive të kërkuara.

Produktet dhe paketimi.

Hartat teknologjike.

Lista e pajisjeve dhe furnizuesve.

Lidhja me sistemin CRM.

Ndërtimi i një sistemi shitjesh.

Një paketë propozimesh komerciale të gatshme.

Vendosja e proceseve për të punuar me B2B.

NE TRAJNOJM EV GJITH GJINGN QOU KENI NEVOJ P FORR PUN T SUKSESSHME:

Prezantimi i proceseve të biznesit.

Dorëzimi i udhëzuesit të biznesit.

Ne trajnojmë stafin.

Ne mësojmë të punojmë me klientët.

Ne caktojmë një kurator personal.

Bëjmë gjithçka për të mësuar për ju:

Ne promovojmë shërbimin tuaj përmes faqes sonë të internetit.

Ne ju këshillojmë të punoni me rrjetet sociale.

Ne japim një përshkrim të programeve tona të marketingut që përdorim për promovim.

Ne ju ndihmojmë të zgjidhni kanalet më efektive të promovimit.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë