1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Studiot për fëmijë crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Zhvillim i femijes crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive me kosto të ulët deri në 2000 $ crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. FAN CHULAN

Ekskluzivitet. FAN CHULAN

firstNjë tarifë fillestare: 700 $
moneyKërkohen investime: 2000 $
royaltyMbretër: 41 $
timeShpagim Numri i muajve: 8
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 7
homeNumri i njësive të privilegjuara: 40
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2013
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2015
firstKategoria: Studiot për fëmijë, Qendra edukative për fëmijë, Zhvillim i femijes, Fëmijët e shkollës, Shtë një shkollë për fëmijë, Programimi i fëmijëve, Shkolla e programimit për fëmijë, Qendra e zhvillimit të fëmijëve, Qendra e zhvillimit të fëmijëve me metoda të reja

"Fan Chulan" është një studio arti për fëmijë e paraqitur në formatin "ishull" në qendrën tregtare. Prindërit shkojnë në pazar, fëmijët në këtë kohë pikturojnë lodra suvaje, gdhendin figura nga balta polimer, krijojnë kartolina projektuesi dhe sende të brendshme. Për ngjyrosjen, ne krijuam 100 karaktere nga suva. Lodrat prej balte polimer ngrijnë shpejt në ajër, më pas fëmija merr zanatin e tij me vete. Fëmijët janë pikturuar duke pikturuar fytyrën.

350 mijë fëmijë vizitojnë studion çdo vit. Fan Chulan është fitues i çmimit kombëtar Suksesi i Biznesit, udhëheqës i konkursit për projektet rinore në nominimin e Franchising.

Themeluesi i projektit - Eleonora Arifova - laureate e Presidentit të Federatës Ruse në fushën e të rinjve të talentuar, rrit tre fëmijë. Kompania është themeluar në vitin 2013. Ne jemi zhvilluar në ekskluzivitet që nga viti 2015. Ekzistojnë 7 priza ekskluzive të veta dhe 40 në rrjet.

P DRSHKRIMI I FRANCIS.

Ne ofrojmë të hapim një studio të krijimtarisë për fëmijë "Fan Chulan". Ekzistojnë dy formate të pajisjeve: "Drita" dhe "Standard". Pajisjet ndryshojnë në dizajn dhe vitrinë. Shuma e tarifës së hyrjes varet nga popullsia në qytet:

Deri në 100 mijë njerëz një tarifë e përgjithshme - 50 mijë rubla, honorare - 3 mijë rubla në muaj.

Nga 100 në 350 mijë njerëz, një tarifë e përgjithshme është 100 mijë rubla, honorare - 5 mijë rubla në muaj.

Nga 350 në 1 milion njerëz, një kontribut i përgjithshëm është 125 mijë rubla, honoraret - 7 mijë rubla në muaj.

Në një qytet me një popullsi prej mbi 1 milion njerëz, kontributi i njëhershëm është 150 mijë rubla, honoraret - 9 mijë rubla në muaj.

Investimet në pajisjet "Light" - 150 mijë rubla, "Standard" - 270 mijë rubla. Kostoja e materialeve harxhuese dhe promovuese është 150 mijë rubla. Zbritjet e reklamave - 1% e të ardhurave në muaj, honoraret paguhen nga muaji i 3 -të i punës. Fitimi neto nga një pikë - nga 70 mijë rubla në muaj (me një popullsi prej 1 milion njerëz). Ekskluziviteti paguhet në 8-18 muaj. Fitimi neto nga dhjetë pika në një qytet me një popullsi prej mbi një milion është 700 mijë rubla në muaj.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë