1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Shërbimet crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Shërbime biznesi crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritjet e vogla deri në 40000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Kontraktori

Ekskluzivitet. Kontraktori

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 40000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 2
homeNumri i njësive të privilegjuara: 15
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1991
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Shërbime biznesi, Klub biznesi

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Ekskluzivitet në Bjellorusi pa investime! I përshtatshëm për sipërmarrësit individualë nga qytetet e vogla. Të ardhura nga muaji i parë i punës.

Qytetet prioritare për hapjen janë Kamenets, Ivanovo, Ostrovets. Për franshizat e hapura në këto qytete para 15 marsit 2020 - kushte të veçanta!

Grupi i kompanive PREMIA përfaqëson ekskluzivitetin KONTRAKTOR. Shtë një prizë rajonale ekskluziviteti për shitjen me shumicë të pjesëve rezervë për automjetet bujqësore dhe komerciale.

KONTRATORI është një ofertë unike e "ekskluzivitetit të kundërt" për Bjellorusinë. Të gjitha investimet në hapjen e një shitoreje me pakicë dhe mallra do të bëhen nga franshizori, detyra juaj është të shisni mallra për klientët dhe të fitoni të ardhura. Produkti mbetet pronë e franshizorit, nuk keni nevojë ta blini apo paguani për të edhe pas shitjes. Për mallrat e shitura në fund të muajit, ju merrni një tarifë agjencie. Një sistem i tillë lejon një sipërmarrës të punojë me efikasitet, edhe nëse ai nuk ka përvojë biznesi. Një ekskluzivitet është një parakusht për sukses, sepse ju siguron një sistem biznesi me të gjitha teknologjitë, udhëzimet dhe mbështetjen.

P ABR NE

Grupi i kompanive PREMIUM u krijua në 1991 dhe është një nga zinxhirët më të mëdhenj të shitjes me pakicë në Bjellorusi që shesin goma dhe pjesë këmbimi për kamionë dhe makineri bujqësore.

Për 25 vjet punë, ne kemi garantuar funksionimin e pandërprerë të pajisjeve për më shumë se 3000 klientë tanë. Gjatë gjithë këtyre viteve ne kemi qenë në përputhje me interesat strategjike të shtetit dhe kemi zgjidhur kërkesat e ndërmarrjeve rajonale që prodhojnë produkte bujqësore dhe krijojnë infrastrukturë - rrugë, ndërtim, transport dhe shumë organizata të tjera me një flotë pajisjesh.

Sot rrjeti përfshin 15 pika të ekskluzivitetit në rajone të ndryshme. Ne jemi në kërkim të sipërmarrësve me iniciativë me fokus në rezultatet dhe punën në grup!

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë