1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Studiot për fëmijë crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijë crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Zhvillim i femijes crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet i qytetit crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 10. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
 11. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
 12. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
 13. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. CAT BLUE

Ekskluzivitet. CAT BLUE

firstNjë tarifë fillestare: 2000 $
moneyKërkohen investime: 15000 $
royaltyMbretër: 410 $
timeShpagim Numri i muajve: 13
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 2
homeNumri i njësive të privilegjuara: 1
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2012
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Studiot për fëmijë, Qendra edukative për fëmijë, Zhvillim i femijes, Fëmijët e shkollës, Shtë një shkollë për fëmijë, Programimi i fëmijëve, Shkolla e programimit për fëmijë, Qendra e zhvillimit të fëmijëve, Qendra e zhvillimit të fëmijëve me metoda të reja

Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet i qytetit
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël

Ne jemi një rrjet studios edukative për zhvillimin intelektual dhe krijues të fëmijëve nga tre deri në 15 vjeç.

Ne punojmë në 13 fusha, përfshirë anglishten, gjermanishten dhe frëngjishten, artet e bukura, pikturën e rërës, teatrin, shahun, karaten, vokalin, luajtjen në kitarë dhe vallëzimin. Ne organizojmë klasa me një terapist të të folurit, mini-kopsht dhe përgatitje për shkollë. Ne mbajmë festa për fëmijë dhe programe animacioni, ndihmojmë dërgimin e një fëmije me pushime në MB.

Ne e themeluam kompaninë në 2012 në Moskë. Në vitin 2015, ne hapëm një degë të dytë në qytetin tonë. Ne mësojmë 400 fëmijë në vit, gjatë gjithë periudhës së punës sonë 15 mijë studentë kanë vizituar qendrat tona. Që nga viti 2018 ne kemi shitur ekskluzivitetin e qendrës së zhvillimit të fëmijëve Blue Cat.

P DRSHKRIMI I FRANCIS.

Ne ofrojmë të blejmë ekskluzivitetin Blue Cat dhe të hapim një studio edukative për fëmijët nën markën tonë.

Do të fitoni duke shitur abonime në grupet e studimit, si dhe duke kryer programe animimi dhe duke marrë me qira një studio për festat e fëmijëve.

Tarifa mesatare e shkollimit është 4,000? ... Qarkullimi mujor - 1, 1 milion? , fitimi neto - 250-350 mijë rubla në muaj. Shpenzimet operative - 450 mijë rubla. Kjo përfshin marrjen me qira të lokaleve, shërbimeve, pagat e punonjësve, blerjen e furnizimeve, marketingun, taksat dhe honoraret.

Investimet në hapjen e qendrës "Blue Cat" - nga 700 mijë në 1.6 milion rubla. Shpenzimet shpenzohen për marrjen me qira dhe riparimin e lokaleve, instalimin e mobiljeve dhe pajisjeve, blerjen e trajnimeve dhe furnizimeve, lidhjen e shërbimeve bankare dhe të parave të gatshme, vendosjen e reklamave. Shuma totale varet nga rajoni, zona e lokaleve dhe formati i bashkëpunimit.

Ne kemi zhvilluar tre norma ekskluziviteti me kosto dhe përmbajtje të ndryshme.

Si pjesë e paketës "Start" për 150 mijë, do të merrni udhëzime hap pas hapi për fillimin dhe drejtimin e një biznesi, një model financiar dhe ndihmën e një menaxheri personal. Blerësit e kësaj tarife përjashtohen nga pagesa e honorareve, por nuk kanë të drejtë të përdorin markën tregtare Blue Cat.

Franshiza "Standard" me një kontribut të njëpasnjëshëm prej 500 mijë rubla jep të drejtën për të përdorur markën, trajnimin vjetor dhe mbështetjen e kuratorit. Ju gjithashtu do të merrni një libër markash dhe paraqitje të produkteve POS, modele dokumentesh dhe një faqe në internet të personalizuar. Royalty - 30 mijë rubla me një pushim për muajt e verës.

Mbi 1.000.000? ne do të vijmë në qytetin tuaj dhe do të hapim një biznes gardian. Përveç përbërjes së paketës "Standard", ne do të ofrojmë një sërë mjetesh mësimore në të gjitha fushat e studimit.

Hapja e Qendrës Blue Cat merr dy muaj, investimet paguhen plotësisht në 8-15 muaj.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë