1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Catering crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Babai doner

Ekskluzivitet. Babai doner

firstNjë tarifë fillestare: 8000 $
moneyKërkohen investime: 30000 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 4
homeNumri i njësive të privilegjuara: 1
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2020
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Catering, Hotelieri publike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Marka Papa Doner filloi zhvillimin e saj në 2017 dhe tani është përfshirë në TOP të markave më të ndritshme në Minsk.

Ne debuguam një model biznesi, hartuam të gjitha llojet e udhëzimeve për stafin dhe pronarin e biznesit, përpunuam menunë dhe tani po kërkojmë partnerë që duan të hapin shërbimin e tyre donator jo vetëm në Minsk, por edhe në qytete të tjera të Bjellorusia.

Karakteristikat e Doner Papa Doner:

Kuzhinë e hapur.

Më shumë se 40 lloje të donatorëve të ndryshëm.

Zgjedhje e madhe e pijeve.

Identiteti i ndritshëm i korporatës.

Hapja e një pike në qytetin tuaj do të marrë afërsisht 2 muaj nga data e marrëveshjes së marrëveshjes së qirasë. Ju do të merrni ndihmë gjithëpërfshirëse në të gjitha fazat e hapjes: nga hartimi i një plani biznesi posaçërisht për ambientet tuaja deri tek trajnimi i stafit dhe transferimi i kontakteve të furnizuesve me çmime speciale për rrjetin tonë.

Për t'u hapur në qytetin tuaj nën ekskluzivitetin Papa Doner, ju nevojiten:

Lokale me sipërfaqe 20-35 m2.

Disponueshmëria e një sasie të mjaftueshme fondesh.

Dëshira për tu zhvilluar.

Filloni një biznes të gjallë donatorësh Papa Doner në qytetin tuaj para se dikush tjetër të fillojë!FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë