1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. miscellanea crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Të ndryshme crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive me kosto të ulët deri në 2000 $ crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Inxhinierë të rinj

Ekskluzivitet. Inxhinierë të rinj

firstNjë tarifë fillestare: 1500 $
moneyKërkohen investime: 1500 $
royaltyMbretër: 7 %
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 200
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2008
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2012
firstKategoria: Të ndryshme

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Inxhinierët e rinj kanë zhvilluar një qasje të thjeshtë dhe të arritshme për biznesin arsimor që është e lehtë për të mësuar.

Ne jemi Inxhinierë të Rinj.

Ekskluziviteti i Inxhinierëve të Rin operon me sukses në mbi 50 vende dhe ofron një sërë programesh jashtëshkollore të bazuara në LEGO® STEM që kombinojnë mësimin dhe arsimin. Për fëmijët nga 4 deri në 15 vjeç, ne kemi zhvilluar programe arsimore unike me të cilat lehtë mund të krijoni një biznes ekskluziviteti të suksesshëm dhe kuptimplotë. Në klasat tona, fëmijët mësojnë shkencën, teknologjinë, inxhinierinë dhe matematikën (STEM) me kënaqësi dhe frymëzim. Ne jemi të nderuar të miratohemi nga Komisioni i Bashkimit Evropian dhe Universiteti i Harvardit, si dhe të përmbushim standardet amerikane.

Përveç kurseve semestrale njëvjeçare, Inxhinierët e Rinj kanë zhvilluar edhe programe shtesë të autorësisë siç janë festat e ditëlindjeve, kampet verore dhe më shumë.

Sipas hulumtimeve statistikore, ekziston një lidhje e drejtpërdrejtë midis pjesëmarrjes në kurset tona të Inxhinierëve të Rinj dhe suksesit në shkollë. Dëshironi të jeni pjesë e misionit tonë ndërkombëtar dhe t'i ndihmoni fëmijët të zhvillojnë aftësitë që u nevojiten në shekullin 21?

Ekskluziviteti i Inxhinierëve të Rinj ju lejon të punoni në shkolla publike dhe private, qendra publike dhe argëtuese, biblioteka, muze, dhe më shumë.

ARRITJET TONA.

Në vitin 2018, Princi William u takua me CEO -n tonë për të mësuar më shumë rreth zgjidhjeve arsimore të Inxhinierëve të Rinj. Në vitin 2017, Inxhinierët e Rinj vendosën një Rekord Botëror Guinness për kullën më të lartë të ndërtesës në 36 metra (118 këmbë). Në 2011, Princi Charles nderoi CEO -n tonë, Z. Amir Hazor, i cili u bë Sipërmarrës Ndërkombëtar i Rinisë i Vitit.

Algobrix® - e ardhmja e programimit - zhvillimi ynë i fundit.

Mblidhni! Program! Luaj!

Algobrix është një mënyrë novatore që fëmijët dhe madje edhe të rriturit mund të mësojnë bazat e programimit. Pjesa më e mirë është ajo. ... ... nuk keni nevojë për kompjuter!

Si punon?

Mblidhni robotin tuaj. Programoni atë duke vendosur blloqet e funksioneve në sekuencën e dëshiruar. Klikoni Luaj për të dërguar kodin përmes Bluetooth. Roboti do të ekzekutojë kodin.

Ky është një produkt që ndryshon tregun dhe është mënyra më e lezetshme për të programuar. Algobrix janë blloqet ndërtuese që e bëjnë kodimin një lojë dhe e mësojnë fëmijën tuaj të mendojë si një zhvillues kodesh.

Avantazhet e inxhinierëve të rinj.

Miratuar nga Komisioni Evropian.

Universiteti Harvard miratoi.

Përputhet me standardet themelore të përgjithshme arsimore.

Një industri që rritet dhe zhvillohet.

Një koncept i provuar në 50 vende të botës.

Investim i vogël dhe shpagim i shpejtë.

Menaxheri juaj me një orar fleksibël pune.

Opsione të shumta për të diversifikuar burimet tuaja të të ardhurave: shkolla, qendra arsimore, kampe verore, ditëlindje, punëtori dhe më shumë.

Trajnim gjithëpërfshirës, si dhe menaxhim dhe planifikim financiar, plus mbështetje logjistike.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë