1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. miscellanea crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Të ndryshme crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritjet e vogla deri në 40000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Arkitektët ZROBIM

Ekskluzivitet. Arkitektët ZROBIM

firstNjë tarifë fillestare: 20000 $
moneyKërkohen investime: 35000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2014
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2021
firstKategoria: Të ndryshme

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Tregu i dizajnit po rritet në mënyrë aktive sot, dhe tregu për shtëpitë moderne është rritur në mënyrë eksponenciale vitet e fundit. Projektet arkitektonike dhe dizajni i brendshëm kanë pushuar së qeni një produkt i shtrenjtë vetëm për elitën. Klientët tanë janë njerëz të rinj, modernë që kuptojnë rëndësinë e dizajnimit të shtëpive të tyre dhe i drejtohen firmave profesionale arkitekturore.

Në të njëjtën kohë, kërkesa për modele me porosi tejkalon ndjeshëm ofertën. Duke u bashkuar me ekipin tonë profesional, ju do të zini një vend premtues midis firmave më të mira arkitekturore. Modeli ynë është i përsosur në thjeshtësinë e tij - ju jeni të angazhuar në tërheqjen e klientëve dhe marrjen e porosive, dhe ne bëjmë të gjithë punën në projekt.

Byroja arkitektonike ZROBIM arkitektët ka qenë në treg për më shumë se 10 vjet. Ne e shohim misionin tonë në ndryshimin e botës përreth nesh përmes arkitekturës konceptuale me cilësi të lartë. Ne gjithmonë përpiqemi të zbatojmë arritjet më të fundit të arkitekturës dhe dizajnit botëror në projektet tona. Ekipi ynë përfshin arkitektë, stilistë dhe furnizues shumë profesionistë. Gjatë vitit të kaluar, ne kemi dyfishuar stafin tonë.

Ekipi i studios së arkitektëve ZROBIM krijon arkitekturë të çdo madhësie dhe qëllimi: nga shtëpitë private në ndërtesat administrative dhe publike dhe qendrat tregtare, nga zonat e banuara në format e vogla arkitektonike dhe peizazhin.

Në paketën e ekskluzivitetit, do të merrni një bazë të plotë njohurish:

Udhëzues biznesi.

Të gjitha format e nevojshme të dokumenteve dhe materialeve.

Struktura standarde organizative e personelit dhe kërkesat për kandidatët.

Standardet dhe udhëzimet për punën me klientët, kontabiliteti dhe kontrolli i aktiviteteve të byrosë.

Sistemi i marketingut dhe mbështetjes:

Ne krijojmë për ju një uebfaqe të gatshme dhe llogari të mediave sociale për punën më efektive për të tërhequr klientët.

Ne po promovojmë zyrën tuaj në internet.

Ne e përfshijmë zyrën tuaj në listën e shitoreve në faqen tonë të internetit dhe burime të tjera të korporatës.

Ne marrim mbështetjen e plotë në përmbushjen e porosive tuaja.

Çfarë tjetër përfshihet në paketën e ekskluzivitetit:

Ne do të zhvillojmë një projekt individual për zyrën tuaj, do të sigurojmë një listë të pajisjeve dhe kërkesave të nevojshme për të.

Ne do të japim rekomandime për punën në një sistem CRM për kontabilitet dhe kontroll të aktiviteteve me cilësi të lartë.

Ne do të sigurojmë çmime për të gjitha shërbimet e byrosë që kërkohen për rrjetin.

Ne do të pajtohemi për kandidatët që keni zgjedhur.

Ne do të caktojmë një kurator personal për t'u konsultuar për çdo çështje që lind gjatë punës.

Hapni byronë tuaj arkitekturore nën markën e arkitektëve ZROBIM dhe ndryshoni botën me ne!FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë