1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Prodhimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Prodhimi i veshjeve të veshura crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive kryesore mbi $ 100,000 crumbs arrow
  7. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  8. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. PrintBar

Ekskluzivitet. PrintBar

firstNjë tarifë fillestare: 50000 $
moneyKërkohen investime: 168000 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 0
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2014
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2016
firstKategoria: Prodhimi i veshjeve të veshura, Prodhimi i veshjeve për fëmijë

Ofertë ekskluziviteti për prodhimin e veshjeve të bëra me porosi Biznesi është testuar për 3 vjet në Rusi dhe ka një xhiro shumë milionëshe! Ju duhet të hapni një prodhim për krijimin e rrobave (bluza, bluza, fustane, etj.) Me modele individuale të klientit në çdo vend përveç Rusisë.

Përfitimet për franshizën.

Fitimi = dhjetëra e qindra mijëra dollarë.

Ekskluzive për territorin.

Fitueshmëria e lartë dhe shkalla e shlyerjes.

Nuk ka mbetur me një shumëllojshmëri të madhe.

Ne ofrojmë marketing dhe klientë!

Teknologji e provuar për 3 vjet.

Teknologji unike e personalizimit.

Kthim i shpejtë i investimit.

Likuiditet i lartë i investimeve - 70% në aktivet fikse (pajisje, materiale).

Markë tregtare, domain, CRM, trafik.

Përgatitja e lirë dhe e shpejtë e printimit.

Një teknologji unike për përgatitjen e një skeme për printim.

Më shumë se 10,000 modele unike në të njëjtën kohë.

Faqja e internetit + CRM + TT.

Çmimi i blerjes së pëlhurës.

Ekipi i zhvillimit - programues dhe stilistë që punojnë gjatë gjithë kohës.

Ne i japim partnerit:

Ekskluzive e vendit.

Zyra 24/7 për përgatitjen teknologjike të bluzave dhe veshjeve të tjera për printim.

Teknologjia jonë përgatitore dhe e printimit ju lejon të krijoni veshje të printuara me porosi brenda 1 ore.

4,500 porosi në muaj (nga muaji i katërt i punës).

çek mesatar 60 USD.

qarkullimi mesatar (në vitin e parë të funksionimit) - 270,000 USD.

Pagesa e njëhershme (në varësi të vendit) - rreth 100,000 USD.

honoraret - 3 muajt e parë 5% (më tej 10%).

fitimi mesatar operativ - 45,000 USD në muaj (viti i parë i funksionimit).

shlyerje nga 12 muaj.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë