1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Dyqan me pakicë crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Ascona

Ekskluzivitet. Ascona

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 20000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 18
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 439
homeNumri i njësive të privilegjuara: 411
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1990
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2011
firstKategoria: Dyqan me pakicë, Supermarket

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Prodhimi i parë i dyshekëve filloi në 1998 në Kovrov.

Në vitin 2010, u hap dyqani i 300 -të me pakicë "Ascona". Në të njëjtin vit, një marrëveshje u nënshkrua me Hilding Anders për të marrë të drejtat ekskluzive për të shitur produkte të gjumit.

2011 - fillimi i programit të ekskluzivitetit.

Për 3 vjet kompania fitoi çmimin "Marka Nr. 1".

Përparësitë e kompanisë: një markë me famë botërore, një gamë të gjerë produktesh, risi të vazhdueshme, mallra cilësore, një garanci 30-vjeçare për të gjitha produktet, mbështetje të klientit gjatë gjithë kohës, aftësi për të blerë me kredi me kushte të favorshme nga bankat kryesore të vendit.

Fabrika jonë prodhon mbi 6,000 dyshekë, mbi 800 jastëkë dhe mbi 500 shtretër çdo ditë. Ne jemi bërë udhëheqës në këtë industri jo vetëm në Rusi, por edhe në pjesën lindore të Evropës.

Ndaloni në çdo dyqan specialiteti dhe shihni dyshekët dhe jastëkët tanë ortopedikë. Ne kemi më shumë se 700 sallone vetjake të markës "Ascona" vetëm në të gjithë vendin, si dhe në Letoni, Kazakistan dhe Ukrainë.

Sleepshtë gjumi i shëndetshëm që është rruga drejt një jete cilësore për çdo person. Ky është parimi ynë.

Ascona është shumë e kujdesshme për cilësinë e produkteve të saj, sepse cilësia është thelbi. Ne jemi e vetmja kompani në vend që ka projektuar dhe ndërtuar një vend testimi për mobilje të veshur me susta.

Dhe para se produkti të arrijë tek konsumatori përfundimtar, ai testohet për pajtueshmërinë me standardet ndërkombëtare të cilësisë.

Mbi 30 vjet të historisë sonë, kompania ka arritur të hyjë në arenën botërore dhe të fitojë njohje nga hotele të tillë të mirënjohur si Hilton, Radisson SAS, Marriott.

Kompania mbajtëse Ascona propozon të bëhet franshizë e një biznesi të suksesshëm dhe në zhvillim duke hapur sallonin e markës Askona të produkteve të gjumit.

Askona u siguron partnerëve të saj:

E drejta për të shitur produkte të markës.

Identiteti i korporatës së dyqanit.

Çmimet e ulëta të produktit.

Këste pa interes.

Shlyerja brenda 1, 5 vjetësh.

Program reklamimi dhe marketingu.

Oferta për klientët me këste në bankat partnere.

Trajnimi.

Këshilla profesionale nga specialistët më të mirë me përvojë.

Trajnimi i partnerit në specifikat e biznesit dhe i gjithë stafit në ndërlikimet e shitjeve dhe veçorive të produktit.

Trajnime periodike për zhvillimin e stafit.

Menaxher personal.

Mbështetje e vazhdueshme gjithëpërfshirëse nga zyra qendrore për çdo çështje në të gjitha fazat e bashkëpunimit.

Zhvillimi i dizajnit të një dyqani të kompanisë.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë