1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. miscellanea crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Të ndryshme crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Shpella me kripë përrallë e Detit të Zi

Ekskluzivitet. Shpella me kripë përrallë e Detit të Zi

firstNjë tarifë fillestare: 1500 $
moneyKërkohen investime: 15000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 18
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 4
homeNumri i njësive të privilegjuara: 1
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2017
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Të ndryshme

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Shpella e kripës "Përralla e Detit të Zi" është një analog i klimës së Detit të Zi dhe klimës së minierave natyrore të kripës. Një dhomë e bërë nga kripa dhe e mbushur me një mikroklimë unike. Një seancë e qëndrimit me ne për përfitimin e trupit është e barabartë me 3 ditë të kaluara në bregun e detit! Shpella jonë ka 2 lloje kripe: - kripë shkëmbore Donetsk, e cila është e pasur me jone natriumi dhe ka një efekt të dobishëm në sëmundjet e lëkurës dhe organeve të ENT, - tulla të bëra me kripë rozë Himalaje, të pasura me jone kaliumi, të cilat kanë një efekt të dobishëm ndikojnë në sistemin nervor dhe kardiovaskular.

Ne llogarisim përqendrimin para terapisë të sprejit të kripës bazuar në zonën e dhomës dhe numrin e vendeve. Falë skemës së emërimit dhe pjesëmarrjes në seanca bazuar në diagnozën e klientëve, të miratuar dhe testuar në objektet dhe praktikën tonë (më shumë se dy vjet), ne ishim në gjendje të arrinim një përmirësim të ndjeshëm në shëndetin e klientëve pas kursit të parë ose shërimin e tyre të plotë (në varësi të diagnozës së tij).

Përfitimet e hapjes së një shpelle kripe:

JO SEZONALE - shpellat përdoren si një procedurë ndihmëse për të përshpejtuar shërimin dhe si parandalim i sëmundjeve.

Mbulimi i gjerë - një metodë unike shërimi e përshtatshme për absolutisht të gjithë, duke filluar nga fëmijët e moshës 6 muajshe.

MASHT P FORR SH HENDETIN - sot kujdesi për shëndetin tuaj është bërë pjesë e detyrueshme e jetës së njerëzve.

HYRJA - edhe ata që nuk kanë përvojë biznesi mund ta hapin shpellën.

STABILITET - tregu për mallra dhe shërbime në fushën e kujdesit shëndetësor është i qëndrueshëm, që do të thotë se nuk mbart rreziqe të mëdha për pronarin.

Nëse jeni një sipërmarrës, përfshirë një fillestar, dhe jeni të interesuar të krijoni një ndërmarrje që do të ofrojë një shërbim të kërkuar ose një pronar të pasurive të patundshme jo -rezidenciale që dëshiron të marrë një të ardhur të qëndrueshme prej saj - shpellat e kripës janë për ju!

Franshizuesit e mundshëm do të kenë nevojë:

fondet vetjake për investimet fillestare (të paktën 40% të fondeve të veta dhe një histori krediti pozitive);

disponueshmëria e lokaleve (nga 50 metra katrorë, në vende me trafik të lartë, qëllimi - jo -rezidencial).

Hapja e shpellës tuaj të kripës është e mundur në një qytet me një popullsi prej 15,000 ose më shumë. Ne gjithashtu ofrojmë mundësinë e blerjes së një ekskluziviteti kryesor për një qytet ose rajon.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë