1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. kafe shtëpi crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Tingulli i kafesë

Ekskluzivitet. Tingulli i kafesë

firstNjë tarifë fillestare: 2500 $
moneyKërkohen investime: 4300 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 7
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 52
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2014
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2015
firstKategoria: kafe shtëpi, Dyqan kafeje me vetë-shërbim, Kafe për të shkuar

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

"Bëni jetën e përditshme të veçantë"

zinxhir kafenesh.

"Tingulli i kafesë".

- një vend për frymëzim, ku të gjithë ngarkohen me energji kafeje dhe marrin një pagesë shtesë të energjisë dhe motivimit nga pritja e zbulimeve dhe përshtypjeve të reja falë parashikimeve në fund të gotës.

Misioni i rrjetit:

falë kafesë së shijshme dhe parashikimeve të pazakonta në pjesën e poshtme të gotës, ofroni mysafirëve motivim dhe frymëzim shtesë për arritjen e përditshme të qëllimeve dhe pushtimin e majave të reja.

Vlerat e markës.

Çdo klient i Coffee Sound është një mik dhe mysafir i kafenesë, i cili duhet të largohet i kënaqur dhe me një dëshirë të pamohueshme për t'u kthyer përsëri. E gjithë kjo mund të arrihet falë:

krijimi i një atmosfere komode në çdo kafene;

qëndrim i vëmendshëm ndaj secilit mysafir;

shpejtësi e lartë e shërbimit;

përdorimi i muzikës së këndshme në formate të përcaktuara;

qasje krijuese në përgatitjen e kafesë;

një menu e menduar mirë;

cilësi të lartë të produktit të ofruar.

Udhëzimet kryesore të markës:

rinia;

energji;

hapje;

shije;

diversiteti

Publiku i synuar i zinxhirit të zërit të kafesë.

- njerëz aktivë që e duan kafenë. Si rregull, këta janë të rinj ose çifte të martuar me fëmijë të cilët:

udhëheq një mënyrë jetese dinamike;

dua dhe di të shijoj jetën;

shpesh kalojnë kohë jashtë shtëpisë;

di shumë për klasikët, por në të njëjtën kohë mos kini frikë të eksperimentoni;

të marrë parasysh tendencat e modës;

të gatshëm të paguajnë për një produkt cilësor.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë