1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Arsimi crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Smartum

Ekskluzivitet. Smartum

firstNjë tarifë fillestare: 3000 $
moneyKërkohen investime: 5000 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 6
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 3
homeNumri i njësive të privilegjuara: 1000
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2013
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2013
firstKategoria: Arsimi, Shërbimet arsimore, Trajnimi

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Qëllimi ynë është të zhvillojmë rrjetin më të madh të ekskluzivitetit në nivel ndërkombëtar.

Misioni ynë është të ofrojmë një mundësi për brezin e ri në të gjithë botën për të mësuar dhe zhvilluar duke përdorur metodat SMARTUM të autorit. Ne përpiqemi të nxjerrim potencialin e studentëve tanë në mënyrë që ata të bëhen udhëheqës në një shoqëri me rritje të shpejtë dhe të teknologjisë së lartë.

Ekskluziviteti SMARTUM është një biznes ndërkombëtar i besueshëm, i qëndrueshëm, dinamik në zhvillim nën një markë të njohur.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë