1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Argëtues crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Catering crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Bar karaoke crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Biznes me investime deri në 75000 dollarë crumbs arrow
 10. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
 11. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Bar karaoke

Ekskluzivitet. Bar karaoke

firstNjë tarifë fillestare: 20000 $
moneyKërkohen investime: 70000 $
royaltyMbretër: 2000 $
timeShpagim Numri i muajve: 24
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2018
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Catering, Bar karaoke, Hotelieri publike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

NE DINI SI HAPIM BARIN MEST T MIR T K KARAOKE!

Karaoke bar "SHUM" është një hapësirë muzikore moderne, me stil. Karakteristika jonë kryesore është shërbimi i ftohtë dhe tingulli me cilësi të lartë me çmime të përballueshme. Ne u garantojmë mysafirëve tanë një gamë të plotë shërbimesh karaoke dhe standarde të qarta të cilësisë.

Ne vazhduam të punojmë edhe kur institucionet e hotelierisë u mbyllën masivisht. Bari karaoke "Shum" ishte fitimprurës që nga muaji i parë i funksionimit. Ne e dimë se si t'i bëjmë mysafirët të largohen të lumtur dhe të kthehen përsëri tek ne, dhe ne jemi gati të ndajmë këtë njohuri. Edhe dikush që nuk ka bërë kurrë biznes mund të hapë një bar karaoke me ne.

Duke u bashkuar në rrjetin e shiritave të karaoke SHUM, ju do të merrni:

një sistem efektiv për tërheqjen e mysafirëve.

sistemi korporativ i zbritjeve dhe shtyrjeve nga furnizuesit dhe partnerët.

e drejta për të blerë pajisje ekskluzive të zërit.

një bazë të dhënash të artistëve të njohur për organizimin e festave tuaja.

sistemi i korrigjuar i punës me personelin.

menu e gatshme, karta koktej.

mbështetje dhe ndihmë në të gjitha fazat e punës tuaj.

A keni dashur gjithmonë të hapni klubin tuaj, por keni frikë të bëni gjithçka vetë? A keni ndërmarrjen tuaj, por nuk sjell fitimin e dëshiruar? A keni një ambient të përshtatshëm për ushqim dhe doni ta përdorni atë në mënyrë sa më efikase? Ne do të hapim shiritin tuaj karaoke nën delirin e Zhurmës në vetëm 2 muaj!

Çfarë tjetër merrni me ekskluzivitetin NOISE:

Ndihmë në përzgjedhjen e lokaleve.

Projekt individual i një bar karaoke, shembuj vizualizimi.

Të drejtat ekskluzive për pajisjet zanore.

Udhëzues biznesi.

Rekomandime për mbajtjen e shënimeve dhe përdorimin e softuerit.

Kartat teknologjike të pjatave, koktejeve, nargjileve.

Konsultimi për marrjen e licencave të nevojshme.

Mjetet e marketingut.

Ndihmë në përzgjedhjen e personelit për pozicionet kryesore (drejtor, drejtor arti, karaoker, shef i sigurisë, ndërrime të larta).

Trajnimi i personelit dhe praktika në objektet ekzistuese.

Nisja e ekipit për të përgatitur shiritin karaoke për hapjen.

Menaxher personal për të zgjidhur të gjitha çështjet aktuale.

Çfarë kërkohet për tu hapur?

Lokalet nga 200 sq. m

Marrja e licencave për shitjen e produkteve alkoolike dhe duhanit.

Ne do t'ju ndihmojmë të hapni shiritin tuaj karaoke si sahat! Na kontaktoni dhe mësoni të gjitha detajet!

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë