1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Ushqim të shëndetshëm crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Gjelbërim

Ekskluzivitet. Gjelbërim

firstNjë tarifë fillestare: 1000 $
moneyKërkohen investime: 5500 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 20
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 4
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2019
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Ushqim të shëndetshëm, Dyqan ushqimesh të shëndetshme, Kafene me ushqim të shëndetshëm, Ushqyerja e duhur, Dyqan ushqimor

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Ne jemi një ekip njerëzish me të njëjtin mendim me një qëllim të përbashkët - t'i bëjmë të gjithë banorët e tokës më të shëndetshëm! Dhe cila është baza e shëndetit të mirë dhe me cilësi të lartë? Kryesisht ushqimi ynë. Ne kemi studiuar temën e dietës njerëzore për më shumë se 5 vjet. Me kalimin e viteve, ne kemi zgjedhur disa grupe ushqimesh që janë më të dobishme, të shijshme dhe natyrale për trupin tonë. Prandaj, ne kemi sjellë në jetë njohuritë tona! Ne kemi bërë një rrjet dyqanesh ushqimore të shëndetshme GREENERY. Shumë grupe produktesh nga ushqimi tek kimikatet shtëpiake. Çdo gjë është bërë nga përbërës natyralë, nga prodhuesit më të mirë, për njerëz të arsyeshëm. Nëse doni jo vetëm të filloni të fitoni para duke hapur dyqanin tuaj, por në të njëjtën kohë të ndihmoni njerëzit, duke përmirësuar gjendjen e tyre, shëndetin dhe tonin e energjisë, atëherë keni ardhur në vendin e duhur. Ekskluziviteti i dyqaneve të Gjelbërimit është ajo që bën të mundur realizimin e ëndrrave tuaja.

Pse një dyqan ushqimesh të shëndetshme? Nuk është sekret që tema e jetesës së shëndetshme po fiton vrull në shoqëri gjithnjë e më shumë. Ka gjithnjë e më shumë njerëz të ndërgjegjshëm që preferojnë të forcojnë shëndetin e tyre, në vend që ta shkatërrojnë atë në mënyrë sistematike. Nëse flasim për Evropën, Amerikën, në të cilën ka zinxhirë të mëdhenj të dyqaneve të produkteve BIO, organike dhe të ngjashme. Në vendet e CIS kjo është vetëm një valë e re, e cila ende nuk e ka zbuluar potencialin e saj me 5%. Prandaj, ju keni një mundësi të shkëlqyeshme për të hyrë në një temë në trend, me një sistem dhe asortiment tashmë të përsosur, në mënyrë që të maksimizoni 95% të mbetur të potencialit të kësaj teme.

Çfarë merrni me ekskluzivitetin:

Rekomandime për zgjedhjen e lokaleve në vendin e duhur.

Një asortiment adaptiv për dyqanin tuaj, në varësi të zonës.

Formati i stilit të dyqanit.

Lista e pajisjeve të kërkuara.

Rregulloret për punën e stafit.

Hollësitë ligjore për hartimin dhe zhvillimin e biznesit tuaj.

Kushtet e veçanta të blerjes për të gjithë gamën e mallrave.

Një markë që do të hyjë në tregun ndërkombëtar në të ardhmen.

Strategjia e përgjithshme e marketingut - promovimi i emrit = promovimi i juve.

Të gjitha programet dhe cilësimet e nevojshme për të bërë biznes.

Rimbushje e shpejtë e tepricave të dyqaneve.

Lidhja me dyqanin online.

Një shembull i llogaritjes në një pikë me sipërfaqe 15m2:

Asortimenti fillestar = 3000.

Riparimi = 500.

Pajisjet = 2000.

Çmimi i qirasë = 400.

Paga për 2 punonjës = 500.

Shpenzimet e ndryshueshme = 300.

Të ardhurat në muaj do të jenë mesatarisht 4000, gjysma e të cilave shkojnë për blerjen e mallrave, zbresin kostot fikse dhe marrin rreth 700 në muaj. Në 3-6 muaj, të ardhurat do të jenë rreth 6000 / muaj. Me të gjithë të tjerët, tashmë ka 1700. Këta janë tregues mesatarë, gjithçka varet nga vendndodhja, aktiviteti i shitësve dhe koha e vitit. Me 15m2 ju mund të bëni një fitim bruto mesatar prej 10,000 në muaj. Ju gjithashtu duhet të merrni parasysh mundësinë e fitimeve të përhershme gjysmë-pasive përmes porosive nga dyqani online.

Sot, dyqanet e gjelbërimit mund të gjenden në Minsk, Grodno, Lida, Soligorsk dhe Svetlogorsk.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë