1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Catering crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Bar organik Leto

Ekskluzivitet. Bar organik Leto

firstNjë tarifë fillestare: 5000 $
moneyKërkohen investime: 15000 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 5
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 5
homeNumri i njësive të privilegjuara: 1
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2017
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Catering, Hotelieri publike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Bar organik Leto është zinxhiri më i madh i ndërmarrjeve organike në Bjellorusi.

Ne arritëm të bashkonim specialistët më të mirë në fushën e tyre, të cilët vendosën një qëllim të përbashkët për veten e tyre - të bënin produktin më të mirë dhe t'ia prezantonin atë sa më shumë njerëzve.

Bar organik Leto punon sipas tre rregullave kryesore, ne duam të mësojmë se si të duam, frymëzojmë dhe motivojmë mysafirët tanë.

Ne e shikojmë çdo ndërveprim si një mundësi të vlefshme për t'u lidhur dhe për të bërë një ndikim pozitiv në jetën e dikujt, të madh apo të vogël.

Pse jemi të suksesshëm?

I pari agjent organik me gjatësi të plotë & amp; i shendetshem.

Menyja është zhvilluar nga nutricionistët.

Shtrydhur drejtpërdrejt lëngje të shtrydhura fllad.

Kafe e pjekur vetë.

Akullore italiane e prodhimit tonë.

Smoothies të bëra nga produkte natyrore me shtimin e SUPERFOOD.

Përvojë e pasur e kompanisë në fushën e hotelierisë.

Ne po kërkojmë partnerë dhe ekskluzivitet në CIS dhe vendet fqinje.

Usshtë e rëndësishme për ne të gjejmë njerëzit tanë me mendje të njëjtë. Ne kujdesemi shumë për misionin tonë dhe besojmë se i sjellim mirësi dhe gëzim botës. Biznesi do të jetojë vetëm me interes të thellë reciprok në zhvillimin e projektit. Produktet dhe shërbimet me cilësi të lartë janë prioritetet tona kryesore.

Ajo që ne ofrojmë në faza të ndryshme të bashkëpunimit:

Ndihmoni në zgjedhjen e formatit të institucionit.

Vlerësimi i ekspertëve të vendeve.

Miratimi i vendndodhjes dhe tarifës së qirasë.

Krijimi i një projekti projektimi për krijimin e ardhshëm.

Menaxher personal i projektit.

Sigurimi i komandës së hapjes në fillim.

Zgjidhje të gatshme marketingu.

Teknologji pune.

Sistemi motivues.

Departamenti i shërbimit.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë