1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Dyqan me pakicë crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitetet e biznesit janë të lira nën 50000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. OMA

Ekskluzivitet. OMA

firstNjë tarifë fillestare: 50 $
moneyKërkohen investime: 50000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 5
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 17
homeNumri i njësive të privilegjuara: 17
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1992
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2012
firstKategoria: Dyqan me pakicë, Supermarket

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Kërkesat për partnerët e mundshëm.

Kushtet e ekskluzivitetit:

prania e të paktën një shitoreje me pakicë ose lokaleve për një dyqan;

sipërfaqe nga 350 m2 në një qytet me një popullsi prej 20 mijë njerëz ose më shumë. jo në zonën ku ndodhen dyqanet OMA;

sigurimi i një bilanci për analizën e aktiviteteve ekonomike;

kontrata për furnizimin e mallrave;

marrëveshje ekskluziviteti;

marrëveshje pengu ndërtimi ose garanci bankare.

Parimet e ekskluzivitetit:

zonimi i detajuar i katit të tregtimit;

ndihmë në llogaritjen dhe përzgjedhjen e pajisjeve komerciale;

formimi i asortimentit të prizës;

kredi për mallra;

softuer, instalim dhe lidhje pajisjesh;

praktika dhe trajnimi i personelit, standardet e punës;

logjistikë;

mbështetje reklamuese, veprime të përbashkëta republikane.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë