1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Shërbimet crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Agjensi turistike crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Investime të vogla nën 4000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. E drejta të shpejta të shpagimit të shpejtë - nga 1 muaj në 3 muaj crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. MakeTravel

Ekskluzivitet. MakeTravel

firstNjë tarifë fillestare: 1500 $
moneyKërkohen investime: 4000 $
royaltyMbretër: 100 $
timeShpagim Numri i muajve: 2
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 12
homeNumri i njësive të privilegjuara: 2
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2015
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Agjensi turistike, Agjenci turistike, Turizmi, Dyqan kuponësh të minutës së fundit

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

MakeTravel është rrjeti më i madh i agjencive të udhëtimit në Bjellorusi dhe Ukrainë. Sot kemi 12 zyra. Ne jemi lider në shitjet e shërbimeve të udhëtimit në 2 vende. Kompania jonë daton që nga viti 2015.

zyra e parë në rrjet u hap më 10 gusht 2015.

12 zyra sot dhe të gjitha i përkasin të njëjtit pronar, kështu që e përjetuam vetë, dimë gjithçka për turizmin.

11 zyra në Bjellorusi dhe 1 në Ukrainë (Kiev).

75 persona tani punojnë për kompaninë.

dërgoi më shumë se 10,000 turistë për të pushuar.

N1 në rrjetet sociale: më shumë se 135,000 në VK, më shumë se 125,000 në Instagram.

N1 mbi 3500 komente në rrjetet sociale dhe portalet e udhëtimit.

Përparësitë tona:

ne kemi prezantuar mjetet më të reja dhe më efektive për të tërhequr klientët. Kompanitë konsulente dhe operatorët trajnojnë agjenci të tjera udhëtimi mbi strategjitë dhe praktikat tona më të mira.

reputacion perfekt. Të gjitha 4 vitet ne kemi punuar në cilësi dhe luftuam për secilin klient. Ne kemi zhvilluar sistemin tonë të standardeve dhe do t'ju tregojmë se si të tërheqni dhe mbani një klient në mënyrë që ai të bëhet i përhershëm. Njohuritë kryesore të marketingut të dorës së parë.

stil uniform i dizajnit. Agjencia jonë e udhëtimit ka një libër marke shumë të fortë, gjithçka është menduar deri në detajet më të vogla. Të gjitha zyrat tona janë të dizajnuara në të njëjtin stil, i cili rrit besnikërinë e klientit dhe marka mbahet mend mirë, duke sjellë gjithnjë e më shumë klientë tek ne.

11 zyra i përkasin një pronari. Menaxheri ka përvojë në zhvillimin e një rrjeti nga e para, për momentin kompania ka 11 zyra të veta dhe ne jemi gati të hapim zyra të reja ekskluziviteti. Duke blerë një ekskluzivitet Maketravel ju do të merrni udhëzime dhe ndihmë të plotë në fillimin e biznesit tuaj.

Përparësitë kryesore të ekskluzivitetit MakeTravel:

pragu i ulët për hyrje në biznes. Nuk ka nevojë t'i paguani një përqindje të madhe institucioneve të kreditit dhe, në përputhje me rrethanat, rreziqet që lidhen me investimin e parave në një biznes fitimprurës janë minimizuar.

përfitueshmëri e lartë e biznesit të turizmit, duke iu nënshtruar të gjitha rregulloreve dhe udhëzimeve.

markë e famshme, e paharrueshme bjelloruse-ukrainase.

Trajnim i plotë për ju dhe stafin tuaj për të punuar me sukses.

Dizajni dhe marketingu i fundit për të siguruar angazhim të lartë të klientit.

Automatizimi i shitjeve, ka më shumë klientë sesa mund të përballojmë vetë.

Aktivitete reklamimi në rrjetet sociale në të gjithë Republikën e Bjellorusisë.

Ju nuk keni nevojë të rezervoni turne të një operatori, ne nuk e kufizojmë zgjedhjen tuaj.

Ne nuk marrim interes mujor nga qarkullimi juaj, vetëm një kontribut fiks prej 99 dollarë në muaj.

Mbështetje kuratore për partnerët në rrjet për të gjitha çështjet.

Ne kujdesemi për suksesin tuaj dhe ju ndihmojmë të zhvilloheni, sepse ky është reputacioni ynë i përbashkët.

Çfarë po japim?

Identiteti i korporatës së Maketravel (logo, karta biznesi, fletëpalosje);

Libri i markës së kompanisë;

Sistemi akumulues i shpërblimeve për klientët tuaj;

Prodhimi i mobiljeve përmes partnerëve tanë me çmimet më të mira;

Trajnimi i menaxherëve tuaj (punonjësit e parë gardian);

I gjithë dokumentacioni (kontrata për punë me klientë dhe operatorë);

Mbështetje ligjore;

Mbështetje kontabël;

Aktivitete reklamuese në të gjithë Republikën e Bjellorusisë dhe Ukrainës;

Lidhja dhe trajnimi për të punuar me një sistem CRM;

Mbështetje kuratoriale;

Llogaritja e gabuar e të gjithë çështjes financiare;

Faqja e shitjes;

Dizajni dhe paketimi i mediave sociale;

Trajnime për marketingun e turizmit;

Trajnim për menaxhim;

Të dhënat financiare të biznesit:

Shuma minimale e investimit është $ 1500.

Tarifa e njëhershme 3. 999 ju për qytetet deri në 1 milion njerëz dhe 4. 999 ju për qytetet nga 1 milion njerëz.

Pagesa mbretërore është vetëm 99 dollarë e. në muaj

Trajnim falas i stafit në Akademinë e Turizmit MakeTravel.

Periudha e shlyerjes nga 2 muaj.

Duke blerë një ekskluzivitet, së bashku me emrin, ju merrni një biznes interesant, shumë fitimprurës, dinamik në zhvillim, si dhe mundësinë për të përfituar nga përvoja, njohuritë dhe teknologjitë e grumbulluara që mund të gjenerojnë më shumë fitim sesa kur punoni në mënyrë të pavarur.

MakeTravel është partneri juaj i besueshëm, në bashkëpunim me të cilin do të jeni pjesë e një ekipi të vetëm me detyra të përbashkëta dhe plane ambicioze. Duke përdorur përvojën tonë, ne do t'ju mësojmë se si të zhvilloni me sukses biznes në fushën e turizmit profesional!

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë