1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Shërbimet crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Qira crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitetet e biznesit janë të lira nën 50000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. YAMOTO SAMOKATO

Ekskluzivitet. YAMOTO SAMOKATO

firstNjë tarifë fillestare: 5000 $
moneyKërkohen investime: 50000 $
royaltyMbretër: 10 %
timeShpagim Numri i muajve: 6
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 2
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2019
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Qira

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Yamoto Samokato LLC është një ekip i ri sipërmarrësish dhe zhvilluesish IT. Ndërsa udhëtojmë nëpër botë, ne nuk mund të mos vëmë re se si po ndryshon bota moderne, qytetet dhe infrastruktura e saj e transportit. Krejt papritur, së pari motoçikleta dhe mokiki, skutera kompakt të palosshëm me bollëk, dhe më pas biçikleta elektrike, dhe së fundi - Skuterët ELEKTRIK shpërthyen në jetën tonë.

Biznesi i ndarjes (ndarjes) së transportit elektrik personal është bërë tashmë pjesë e peizazheve urbane të qyteteve evropiane, dhe herët a vonë, do të na rrjedhë, pavarësisht se si e trajtojmë atë. ... ... Dhe do të ishte mirë që ju të bëheni një lojtar në këtë treg, duke marrë dividentët tuaj nga çdo udhëtim.

Sidoqoftë, siç doli, blerja e 50 skuterëve dhe ngarkimi i tyre nuk është i mjaftueshëm për të filluar një biznes efektiv. Dhe ne e ndjemë vetë. ... ... Ne na duhej të krijonim një sistem të tërë kontrolli mbi procesin e marrjes me qira dhe pagesat, të krijonim një aplikacion personal celular për klientët. Dhe ne ju ofrojmë qasje në këtë platformë dhe përshtatjen e aplikacionit tuaj për një sasi të vogël, që është dhjetëra herë! më pak se kostoja që mund të shpenzohet për zhvillimin e tyre nga e para.

Detyra jonë është të aftësojmë sipërmarrësit e rinj të fitojnë para në qytetin e tyre, duke punuar në një segment tregu emocionues, modern dhe në modë, të sapokrijuar, për të fituar një bazë në të në mënyrë që të kalojnë nëpër jetë lehtë dhe natyrshëm, si klientë dhe partnerë të kompanisë sonë. Markë SAMOKATO tashmë e bëjnë.

P BRFITIMET.

Biznesi i ndarjes (marrja me qira afatshkurtër ose përdorimi i përbashkët i automjeteve) tashmë është bërë pjesë e peizazheve të qytetit të kryeqyteteve. Në Evropë, ndarja e biçikletave dhe ndarja e goditjeve kanë ndikuar vërtet në pamjen e trafikut në rrugët e qytetit. Shoferët e taksive tashmë e kanë ndjerë konkurrencën nga Samokatchiks. Në vitet e ardhshme, tregu i ndarjes do të bëhet një nga më dinamikët dhe me shpejtësi në zhvillim. Shpejtësia në treg është çelësi dhe ne ofrojmë pikërisht atë: SHPEJTSI! Nga ana e franchisee - teknologjisë, nga ana jonë - zgjidhje profesionale të IT dhe konsultime biznesi, të cilat do t'ju lejojnë të filloni të merrni të ardhurat e para në 1, 5 muaj pas marrjes së vendimit.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë