1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Alkooli crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Kristal Minsk

Ekskluzivitet. Kristal Minsk

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 5000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 91
homeNumri i njësive të privilegjuara: 52
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2016
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2016
firstKategoria: Alkooli, Dyqan alkooli, Alkoolike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Oferta e ekskluzivitetit të një ndërmarrje tregtare unitare TRADING COMPANY MINSK CRYSTALL TRADE është një mundësi për të organizuar biznesin tuaj dhe për të marrë një fitim të garantuar. Duke zgjedhur një ekskluzivitet të dyqaneve Minsk Crystal, ju fitoni të drejtën të përdorni një markë të mirënjohur dhe të merrni një biznes gardian.

Dyqane Minsk Crystal shesin produktet e të gjitha ndërmarrjeve që i përkasin mbajtjen Minsk CRYSTAL grup: Minsk CRYSTAL OJSC - kompania menaxhuese e mbajtjes Minsk crystall GROUP, Brest fabrikë pijesh alkoolike Belalko OJSC, Vitebsk liker OJSC - vodka fabrikë pijesh alkoolike Pridvinye, OJSC Gomel distileri Radamir, OJSC Grodno fabrikë pijesh alkoolike, distileri OJSC Klimovichi, distileri OJSC Mozyr, OJSC Fabrika e Ushqimit Veselovo.

Avantazhet e bashkëpunimit me ne.

Produkt me cilësi të lartë.

Çmimet nga prodhuesi.

Markë e famshme.

Asistencë në përzgjedhjen dhe trajnimin e personelit.

Fushata të centralizuara marketingu dhe reklamimi.

Sistemi logjistik efikas i furnizimit.

Mbështetje këshilluese për të gjithë periudhën e bashkëpunimit.

5 HAPA PER SUKSESIN TUAJ.

Lini një kërkesë dhe plotësoni një formular të franshizës.

Miratoni lokalet.

Merrni një licencë dhe nënshkruani një marrëveshje.

Instaloni pajisje dhe trajnoni punonjësit.

Zgjidhni datën e hapjes për dyqanin tuaj.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë