1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Sportive crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Klub fitnesi crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Elektrofitness

Ekskluzivitet. Elektrofitness

firstNjë tarifë fillestare: 7500 $
moneyKërkohen investime: 24900 $
royaltyMbretër: 2 %
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 2
homeNumri i njësive të privilegjuara: 3
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2016
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Klub fitnesi

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Hapni studion tuaj të trajnimit EMS dhe bëni një fitim të qëndrueshëm edhe në një qytet të vogël.

Periudha e hapjes është nga 1.5 muaj.

Periudha e shlyerjes është nga 1 vit.

Fitimi mesatar - nga 3000 dollarë në muaj.

Trajnimi EMS është një teknikë absolutisht e sigurt, gjatë së cilës një aparat special dërgon sinjale elektrike në muskujt tuaj dhe i bën ata të punojnë. Një stërvitje EMS zgjat 15-30 minuta dhe zëvendëson një stërvitje të plotë në palestër.

Pse ia vlen të hapni studion tuaj të trajnimit EMS nën ekskluzivitetin Electrofitness?

Fitim i qëndrueshëm nga 3000 dollarë në muaj.

Shlyerja e të gjitha investimeve - nga 12 muaj.

Fitueshmëria më e lartë në fushën e fitnesit - nga 200 dollarë për 1 m2?

Konkurrenca e ulët. Aktualisht, numri i studios nuk mund të plotësojë kërkesën në rritje.

Kërkesa për trajnimin EMS po rritet me 70% çdo vit.

Ju duhen vetëm 50 klientë besnikë në muaj për të gjeneruar të ardhura nga $ 3000.

Përfitimet e ekskluzivitetit të Electrofitness:

Besueshmëria. Modeli ynë i biznesit tashmë është testuar në realitetet e Bjellorusisë.

Ndershmëria. Easyshtë e lehtë të kontrolloni numrin e klientëve tanë duke vizituar cilindo nga studiot tona.

Një eksperiencë. 5 studio në Bjellorusi dhe 2 në Lituani. 3 vjet punë të suksesshme.

Pjesëmarrja. Ne kujdesemi për rezultatet e secilit partner.

Mbështetje. Ndihmë profesionale nga kompania e menaxhimit.

Përkufizimi Të gjitha proceset tona të biznesit përshkruhen plotësisht dhe paraqiten në formën e një udhëzuesi.

Investimet:

Pajisjet EMC - 13,500 dollarë.

Riparimi, inventari dhe materialet e nevojshme - 5,000 dollarë.

Kontributi i njëhershëm është 7500 dollarë.

Të ardhura:

Fitimi mujor - nga $ 3000.

Çfarë përfshihet në koston e një ekskluziviteti?

1. Marka:

E drejta për të punuar nën markën Electrofitness.

Mbështetje marketingu.

2. Studio gardian:

Ndihmë në përzgjedhjen e lokaleve.

Projekti i projektimit të studios.

Asistencë në rekrutimin e stafit.

Modelet e stërvitjes.

Puna me klientët potencialë dhe aktualë.

Trajnimi.

3. Pajisjet:

Pajisjet me çmimin më të ulët.

Shërbimi i simuluesve.

4. Plani i biznesit:

Modeli i besueshëm i biznesit.

Trajnim biznesi.

Sistemi CRM.

Sistemi i motivimit të stafit.

Udhëheqja me procese biznesi të përcaktuara qartë.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë