1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Prodhimi crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Prodhimi crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet i qytetit crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Biznes i vogël crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në shtëpi. Ju mund të punoni nga shtëpia crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet nga e para crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet. Biznes i ri crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
 10. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 11. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
 13. Ekskluzivitet. E drejta të shpejta të shpagimit të shpejtë - nga 1 muaj në 3 muaj crumbs arrow
 14. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Rimeso prej guri ZIKAM Stone

Ekskluzivitet. Rimeso prej guri ZIKAM Stone

firstNjë tarifë fillestare: 1400 $
moneyKërkohen investime: 5000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 3
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2010
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2021
firstKategoria: Prodhimi, Prodhim industrial, Mini prodhim, Prodhim i biznesit të vogël, Prodhimi i biznesit

Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet i qytetit
Biznes i vogël
Biznes i vogël
Ekskluzivitet në shtëpi. Ju mund të punoni nga shtëpia
Ekskluzivitet në shtëpi. Ju mund të punoni nga shtëpia
Ekskluzivitet nga e para
Ekskluzivitet nga e para
Biznes i ri
Biznes i ri

Fletë guri dekorative (rimeso prej guri) është një material i ri me bazë minerali (mikroçipa). Karakteristikat karakteristike të produktit: i hollë (2-3 mm), format i madh i fletës (deri në 3 metra), elasticitet, sipërfaqe e teksturuar e detajeve të larta (guri natyror, druri, lëkura, etj.). Zonat e disponueshme të aplikimit: fasadat dhe ambientet e brendshme, muret, tavanet, dyshemetë.

Teknologjia e prodhimit e bazuar në njohuri. ...

Oferta e ekskluzivitetit përfshin:

1. Pajisjet e prodhimit për prodhim në shkallë të vogël.

2. Trajnimi teknologjik (me kohë të plotë ose në distancë).

3. Set i kompletuar me përzierje të papërpunuara të prodhimit tonë.

4. Reklamim dhe mbështetje informative.

5. Sistemi i mekanizimit dhe automatizimit të prodhimit në rast të zgjerimit të biznesit tuaj nga seritë e vogla në ato të mesme.

Ekzistojnë 2 mundësi - ekskluziviteti kryesor (përfshirë 10 m2 forma) që kushton rreth 500 mijë rubla. dhe një mini-ekskluzivitet me vlerë 98 mijë rubla.

Periudha e parashikuar e shlyerjes është 2-3 muaj.Fotografitë

Ekskluzivitet. Rimeso prej guri ZIKAM Stone. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë