1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Shërbimet crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Agjenci të pasurive të patundshme crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Franshizat më të lira nën 1000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Ruajtës i kujtesës

Ekskluzivitet. Ruajtës i kujtesës

firstNjë tarifë fillestare: 3000 $
moneyKërkohen investime: 1000 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 1
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2012
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2016
firstKategoria: Agjenci të pasurive të patundshme, Kompania e pasurive të paluajtshme

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit:

KUJDESI I KUJTIMEVE, kujdesi për varrin.

Ruajtësi i kujtimeve-.

është një shërbim unik i kujdesit për varret që mbulon të gjithë Kroacinë.

Ne ishim kompania e parë që ofroi këtë lloj shërbimi.

Klientët kryesorë:

Mos jetoni në qytetin / vendin e tyre.

Mos kini kohë të kujdeseni për varret.

Ata nuk janë në gjendje të kujdesen për varret (për shembull, për shkak të sëmundjes).

Përjetimi i një nevoje emocionale dhe reale për të ruajtur me dinjitet varret e të dashurve.

Mosha 30-95 vjeç.

Shërbimet tona:

Ne ofrojmë një sërë paketash shërbimi që përfshijnë:

pastrim.

dekorim me lule.

duke ndezur një qiri.

raport i detajuar me fotografi.

Ne ofrojmë pako mujore, tremujore, vjetore, pako për data të rëndësishme (Pashkë, Krishtlindje, ditëlindje, etj.) Ose shërbime me kërkesë të klientit.

Kush i ofron shërbimet?

Ne kemi një ekip asistentësh të cilët janë të trajnuar në të gjitha shërbimet dhe janë të kualifikuar. Ne i quajmë ata "ruajtës të kujtesës".

Konkurs.

Ne ishim kompania e parë e regjistruar në Kroaci. Ne u përballëm me konkurrencën mjaft shpejt, por ne mbetemi lider dhe zëmë 60% të tregut, duke vendosur tendenca dhe tradita, si dhe duke investuar në mënyrë aktive në trajnime. Jashtë Kroacisë, sipas hulumtimit tonë, ka vetëm disa dyqane lulesh lokale që ofrojnë shërbime të ngjashme (për shembull, në Angli).

Përparësitë.

Biznesi në shtëpi.

Nuk kërkohet hapësirë ruajtëse.

Biznes me përgjegjësi shoqërore (i përshtatshëm për veteranët, gratë, personat me aftësi të kufizuara).

Fleksibiliteti i shërbimit (përshtatja me traditat vendore).

Modeli i ekskluzivitetit mund të modifikohet për tregje të ndryshme, duke marrë parasysh karakteristikat dhe zakonet e tyre.

Investimet.

:

Ne ofrojmë një biznes të bazuar në shtëpi me një prag të ulët financiar për hyrje. Sapo të vendosni një porosi nga një klient, ju merrni materialet që ju nevojiten, që do të thotë se nuk ka nevojë për një depo për lule, qirinj, etj. Kërkohet investim për marketing, promovim, materiale të shtypura, softuer, etj.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë