1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijë crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Arsimi crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
 10. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
 11. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Kimi me ngjyra Kimi argëtuese për fëmijët 6+

Ekskluzivitet. Kimi me ngjyra Kimi argëtuese për fëmijët 6+

firstNjë tarifë fillestare: 3000 $
moneyKërkohen investime: 5000 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 4
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 2
homeNumri i njësive të privilegjuara: 2
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2015
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Arsimi, Fëmijët e shkollës, Shtë një shkollë për fëmijë, Programimi i fëmijëve, Shkolla e programimit për fëmijë, Shërbimet arsimore, Trajnimi

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Kimi është ndoshta pjesa më e rëndësishme shkencore e shkencës natyrore. Kjo është shkenca e së tashmes dhe së ardhmes. Ne u fusim fëmijëve një dashuri për shkencën në një mënyrë lozonjare. Shumicën e kohës gjatë orëve të mësimit, fëmijët kryejnë eksperimente shkencore me duart e tyre.

Fëmijët fillojnë të kuptojnë proceset themelore që ndodhin në botën përreth tyre.

Një program arsimor unik për fëmijët, i cili është përpiluar nga kimistë të vërtetë me arsim të lartë të specializuar. Ne përdorëm përvojën më të mirë vendase dhe të huaj. Mësuesit tanë janë trajnuar dhe trajnuar në institucionet më të mira arsimore të vendit dhe Evropës.

Ne vazhdimisht po zhvillojmë dhe plotësojmë programin. Si pjesë e klasave, ne vizitojmë bimë dhe laboratorë të vërtetë kimikë.

Çfarë përfshihet në koston e ekskluzivitetit:

Qasje në programin unik të trajnimit dhe zhvillimit të Kimisë së Ngjyrave.

Trajnimi i punonjësve para fillimit të punës, konsultime në procesin e të gjithë punës.

Mësimet dhe temat e klasave master.

Këshilla të dobishme nga mësuesit me përvojë.

Asistencë në hapjen e një ndërmarrje të vetme, LLC, gjetjen e lokaleve, blerjen e materialeve harxhuese.

Dizajnimi i fletushkave, kartave të biznesit, dekorimi i klasës.

Rroba të markës për fëmijë dhe mësues, syze dhe doreza.

Një grup fillestar i reagentëve kimikë dhe dërgimi i tyre më vonë, nëse është e nevojshme.

Ne marrim përsipër funksionet e Administratorit! Administrator online dhe regjistrim për klasat në sistemin e yclients. com SMS që informon klientët, dërgon ftesa dhe kujtesa.

Promovimi në rrjetet sociale brenda 3 muajve nga data e hapjes.

Aplikacioni celular dhe sistemi CRM për të punuar me klientët!

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë