1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijë crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Arsimi crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet. Lexim i shpejtë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 10. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
 11. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
 12. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
 13. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Rrjeti ndërkombëtar i shkollave IQ007 për leximin e shpejtë dhe zhvillimin e inteligjencës

Ekskluzivitet. Rrjeti ndërkombëtar i shkollave IQ007 për leximin e shpejtë dhe zhvillimin e inteligjencës

firstNjë tarifë fillestare: 6000 $
moneyKërkohen investime: 8000 $
royaltyMbretër: 250 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 3
homeNumri i njësive të privilegjuara: 510
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2009
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2015
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Arsimi, Lexim i shpejtë, Fëmijët e shkollës, Shtë një shkollë për fëmijë, Programimi i fëmijëve, Shkolla e programimit për fëmijë, Shërbimet arsimore, Trajnimi

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Rrjeti ndërkombëtar i shkollave për leximin e shpejtë dhe zhvillimin e inteligjencës IQ007 është qendra e parë e trajnimit që synon zhvillimin e të gjitha aftësive intelektuale (kujtesës, fjalës, vëmendjes, të menduarit, leximit) tek të rriturit dhe fëmijët nga 4 vjeç.

IQ007 aktualisht është një rrjet qendrash në zhvillim dinamik për zhvillimin e inteligjencës. Sot IQ007 është një nga udhëheqësit absolutë në tregun e arsimit shtesë për fëmijë dhe të rritur, në vitin 2018 ata zunë vendin e parë në Forbes si ekskluziviteti më fitimprurës.

IQ007 në numra:

Për 10 vjet, 510 shkolla janë hapur në 295 qytete të Rusisë dhe vendet e CIS.

Përvoja unike e punës me fëmijë dhe të rritur bëri të mundur organizimin e një Qendre Trajnimi për trajnimin e mësuesve, mbi 5 vjet ne kemi trajnuar 3,100 specialistë.

Më shumë se 230,000 fëmijë dhe të rritur janë bërë të diplomuarit tanë, që do të thotë se ata janë bërë më të suksesshëm dhe me vetëbesim.

Ne marrim një qasje gjithëpërfshirëse për zgjidhjen e problemit të zhvillimit të inteligjencës dhe i kushtojmë vëmendje të madhe aftësisë për të lexuar shpejt dhe me vetëdije vëllime të mëdha teksti, për të numëruar në mendje dhe për të shkruar bukur dhe me kompetencë. Arsimi në Shkollën IQ007 zhvillohet në tre fusha:

leximi i shpejtë dhe zhvillimi i inteligjencës;

aritmetikë mendore;

shkrim dhe kaligrafi kompetente;

Anglisht inteligjent (fillon në fund të vitit 2019).

E zhvilluar nga profesionistë, kandidatë të shkencave pedagogjike dhe psikologjike, metodologjia e Shkollës IQ007 plotëson në mënyrë organike arsimin shkollor dhe bën të mundur zbatimin aktiv të të gjitha njohurive të fituara në praktikë. Teknikat e përdorura kanë marrë miratimin nga profesionistët mjekësorë dhe kanë provuar veten mirë për zhvillimin e inteligjencës së fëmijëve dhe të rriturve.

Ju jepet një mundësi unike për të hapur degën tuaj të shkollës nën ekskluzivitetin IQ007. Periudha e shlyerjes së projektit është vetëm 6-8 muaj!

Përfitimet e ekskluzivitetit.

Një teknikë unike.

Programet për të gjitha moshat.

Efikasitet i lartë.

Sistemi i marketingut.

Organizimi i shkollës gardian.

Webinars dhe biseda private për të ndarë përvojat.

Trajnimi me kohë të plotë i drejtuesve dhe mësuesve.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë